Hem > K > Kan Man Spärra Kommentarer På Facebook?

Kan man spärra kommentarer på Facebook?

Klicka på Inställningar från den vänstra menyn och klicka sedan på Sekretess. Klicka på Offentliga inlägg på menyn till vänster. I avsnittet Moderering går du till Dölj kommentarer som innehåller vissa ord från din sida och klicka sedan på Redigera.

Läs mer

Hur stänger man av inlägg på Facebook?

Hur hindrar jag andra från att publicera på min profil på...

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned och tryck på Inställningar.
  3. Bläddra ned till Målgrupp och synlighet och tryck på Profil och taggning.
  4. Tryck på Vilka kan göra inlägg på din profil?
  5. Välj Bara jag.
Hur begränsar man kommentarer på Instagram? Svep åt vänster över kommentaren (iPhone) eller tryck och håll nere kommentaren (Android). Tryck på (iPhone) eller (Android) och tryck sedan på Begränsa [användarnamn] eller Ta bort begränsning för [användarnamn].

Man kan också fråga kan man ta bort en kommentar på instagram?

Tryck på en kommentar under inlägget. Tryck på de tre punkterna i det övre högra hörnet. Välj "Hantera kommentarer" Välj de kommentarer du vill ta bort. Hur kan man stänga kommentarer på Instagram? Tryck på (iPhone) eller (Android) ovanför inlägget. Välj Inaktivera kommentarer eller Aktivera kommentarer. Du kan även stänga av kommentarer för ett inlägg innan du delar det. På skärmen där du lägger till en bildtext eller plats i inlägget trycker du på Avancerade inställningar och sedan på Stäng av kommentarer.

Följaktligen, vad betyder taggats i?

Ordet "tagga" har flera betydelser: Du kan känna dig taggad (laddad). Eller, vanligast nuförtiden, bli taggad i en bild på nätet. Engelskans "Tag" betyder "märka". taggad! Följaktligen, hur fungerar en tagg? Taggar fungerar ungefär som hashtaggar på Twitter eller Instagram i det att en tagg kan klickas för att komma till en sida som listar det som har taggen. Det går även att få sökresultat eller varugruppslistningar att filtrera efter taggar.

Med hänsyn till detta, vem kan se taggar på instagram?

Om ditt Instagram-konto är privat kan bara dina godkända följare se fotot eller videon och personen du taggar får bara en avisering om hen följer dig. Obs! Om du inte kan tagga någon kan det hända att de har ändrat vilka som kan tagga dem i sekretessinställningarna. Du kan även se om de inte tillåter taggar. Därmed, vem kan se bilder jag är taggad i?

Sekretessinställningarna för foton som du är taggad i bestäms av sekretessinställningarna för den person som publicerade fotot. Om personen som lagt upp fotot har sina sekretessinställningar inställda på "Offentligt" kan vem som helst på internet se fotot. Om sekretessinställningarna för den person som lagt upp fotot är inställda på "Vänner" kan endast personer som är vänner med den person som lagt upp fotot se det. Om sekretessinställningarna för den person som lagt upp fotot är inställda på "Privat" är det bara den person som lagt upp fotot som kan se det.

Hur taggar man sig själv?

När du taggar dig själv i ett foto på Facebook ombeds du att välja ett namn från en lista med föreslagna vänner eller ange namnet på en vän. Om du inte ser namnet på den vän du vill tagga kan du skriva in namnet i textrutan som visas längst ner i listan.

By Bird

Kan inte se allt på Facebook? :: Varför kan man inte läsa alla kommentarer på Facebook?
Användbara länkar