Hem > V > Varför Kan Man Inte Läsa Alla Kommentarer På Facebook?

Varför kan man inte läsa alla kommentarer på Facebook?

Alternativ 1 – Ändra så du ser alla inlägg från sidan på Facebook. Det enklaste sättet att fixa det här på är att du ändrar inställningarna för gruppen på facebook. När du har gillat en sida och går in på sidans vägg hittar du följande alternativ om du trycker på knappen gilla.

Läs mer

Hur ser jag alla kommentarer på Facebook?

Om du vill ändra ordningen på kommentarerna klickar du på aktuellt alternativ för kommentarsordning nere till vänster i inlägget (exempel: Senaste, Alla kommentarer, Mest relevanta) och väljer sedan ett nytt alternativ: Senaste för att visa alla kommentarer, med de senaste kommentarerna först. Dessutom, vem kan se en dold kommentar på facebook? När du döljer en kommentar på ditt inlägg / uppdatering kommer den fortfarande att vara synlig för personen som publicerade den och alla hans / hennes vänner. Kommentaren och hans / hennes vänner kan fortsätta diskussionen också. Endast personerna på kommentarens vänlista kan se eller interagera med den kommentaren.

Och en annan fråga, vad menas med omnämnande på facebook?

I Teams för personligt bruk och småföretag kan du enkelt få någons uppmärksamhet i en gruppchatt eller communitymed hjälp av @omnämnanden. Så här @ nämner du någon i en gruppchatt: Gå till chatten och skriv ett @ i fönstret Skriv ett nytt meddelande . Dessutom, hur stänger jag av kommentarer på facebook? Från nyhetsflödet klickar du på Grupper i menyn till vänster och väljer din grupp. Om du inte ser alternativet Grupper klickar du på Visa mer. Gå till inlägget som du vill inaktivera kommentarer för. Klicka på och välj sedan Inaktivera kommentarer.

Man kan också fråga kan inte se alla kommentarer på instagram?

Instagram.com från en dator:

Klicka på Sekretess och säkerhet till vänster. Klicka på Redigera kommentarsinställningar nedanför Kommentarer. Ange specifika ord, fraser, siffror eller emojier som du vill dölja i textrutan. Tryck på Skicka för att spara listan.
Därefter, vad händer när man taggar någon? Du kan även välja om du vill att foton och videor som du taggats i ska visas i din profil manuellt eller automatiskt. När någon taggar dig i ett foto eller en video läggs det automatiskt till i din profil. Om du blockerar någon kan hen inte tagga dig eller nämna ditt användarnamn.

Hur döljer man taggade bilder på Instagram?

Instagram-app för Android och iPhone

Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Inställningar. Tryck på Sekretess och sedan på Inlägg. Tryck på Godkänn taggar manuellt och tryck sedan på Redigera bredvid Taggade inlägg. Välj de foton eller videor du vill dölja från profilen och tryck sedan på Dölj.
Vad är att tagga någon på facebook?

När du taggar någon i ett inlägg eller foto på Facebook kopplar du inlägget eller fotot till dennes profil. På så sätt kan vännerna se inlägg och foton som nämner dem, även om de inte hör till målgruppen för inlägget eller fotot.

Man kan också fråga vad betyder inaktivera kommentarer?

Uttrycket "inaktivera kommentarer" betyder vanligtvis att den person som gjorde det ursprungliga inlägget inte vill ha några kommentarer till det inlägget. Det är möjligt att personen inte vill ta emot någon feedback alls, eller att den bara vill ta emot feedback från vissa personer. I vissa fall kan personen ha inaktiverat kommentarer eftersom hen inte längre är aktiv på webbplatsen eller inte längre är intresserad av ämnet.

By Victorine

Kan man spärra kommentarer på Facebook? :: Varför kan jag ringa men inte ta emot samtal?
Användbara länkar