Hem > H > Hur Hittar Man Kommentarer På Facebook?

Hur hittar man kommentarer på Facebook?

Gå till tråden där vännen har skrivit sin kommentar och klicka på siffran som visar hur många skrivna kommentarer det finns i tråden. Leta reda på länken Senaste, som ligger längst upp till höger i kommentarsrutan. Klicka på länken och det dyker upp en liten meny där du klickar på Toppkommentarer.

Läs mer

Hur se egna inlägg på Facebook?

Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Filter längst upp i aktivitetsloggen för att granska aktiviteter som: Saker som du publicerat. Inlägg som du döljer från din profil. Vem kan se min vänlista? Dina vänner reglerar också vem som kan se deras vänner i sina egna profiler. Om du till exempel ställer in din vänlista på Bara jag, kan bara du se din fullständiga vänlista i din profil. Men om din vän har sin vänlista inställd på Offentligt kan vem som helst se att ni är vänner.

Vad menas med begränsad på Facebook?

Begränsad: Den här listan är för personer som du har lagt till som vänner men inte vill dela vissa inlägg med, till exempel din chef. När du lägger till personer på listan Begränsad kan de bara se ditt offentliga innehåll eller inlägg som du har taggat dem i. Därmed, vad betyder vänners vänner på facebook? Vänner (+ vänner till personer som taggats): Med det här alternativet kan du dela innehåll med dina vänner på Facebook. Om någon annan har taggats i ett inlägg utökas målgruppen till att även inkludera den taggade personen och dennes vänner.

Kan man se vem som började följa någon annan senast på Instagram?

Det sociala nätverket låter oss inte se de senaste personerna som följdes på Instagram med detta system. Detta är en funktion som endast gäller vår profil i applikationen. Trots detta finns det många användare som vill kunna se vilka konton den här personen nyligen har börjat följa på det sociala nätverket. Och en annan fråga, kan man se hur många gånger någon sett ens instastory? När du laddat upp en story kan du klicka på din profil i appen och sedan swipa uppåt. Då kommer det upp ett öga som visar hur många – och vilka – som har tittat på din story.

Och därefter, vad menas med sortera efter standard på instagram?

Instagram börjar med prioriterad sortering. Se det du gillar mest först. Feber / Mobil. Instagram gör nu precis som Facebook och Twitter och börjar med så kallad "smart" sortering av inläggen vilket betyder att en algoritm kommer att bestämma vad som visas först när du öppnar upp appen. Och därefter, vad betyder vänner utom bekanta på facebook?

Facebook ger användarna möjlighet att lägga till vänner eller följa personer och sidor. När du lägger till någon som vän på Facebook kan den personen se all offentlig information på din profil och kan se alla inlägg och foton som du har delat med dina vänner. Om du följer någon på Facebook kan du se dennes offentliga inlägg i ditt nyhetsflöde.

Dessutom, vad händer om man blockerar en vän på facebook?

När du blockerar någon på Facebook kan de inte längre se dina inlägg, inleda konversationer med dig eller lägga till dig som vän. Om du är vän med någon och blockerar honom eller henne kommer han eller hon också att bli ovän med dig.

By Shields Sucharski

Vad betyder avstannar? :: Hur lär man sig flytande engelska?
Användbara länkar