Hem > H > Hur Begränsar Man Kommentarer?

Hur begränsar man kommentarer?

Gå till ditt inlägg och tryck på Visa alla kommentarer. Svep åt vänster över kommentaren (iPhone) eller tryck och håll nere kommentaren (Android). Tryck på (iPhone) eller (Android) och tryck sedan på Begränsa [användarnamn] eller Ta bort begränsning för [användarnamn].

Läs mer

Varför begränsar Instagram mitt konto?

Vi vidtar ett antal åtgärder för att begränsa denna typ av ovälkommet beteende. Konton som vi identifierar får ett meddelande i appen med information om att vi har tagit bort den icke-autentiska aktivitet som andra gett deras konto. Vi ber dem även att skydda sitt konto genom att ändra sitt lösenord. Varför kan jag inte se kommentarer på Instagram? Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Inställningar. Tryck på Sekretess och sedan på Dolda ord. Nedanför Dölj stötande innehåll kan du: Trycka på bredvid Dölj kommentarer för att inaktivera det.

Kan man stänga av kommentarer på Facebook?

Gå till flödet och klicka på Grupper i vänstermenyn och välj din grupp. Om du inte ser alternativet Grupper klickar du på Visa mer. Gå till inlägget som du vill inaktivera kommentarer för. Klicka på och välj sedan Inaktivera kommentarer. Varför kan jag inte se alla kommentarer på Facebook? Alternativ 1 – Ändra så du ser alla inlägg från sidan på Facebook. Det enklaste sättet att fixa det här på är att du ändrar inställningarna för gruppen på facebook. När du har gillat en sida och går in på sidans vägg hittar du följande alternativ om du trycker på knappen gilla.

Vad händer om man blockerar någon på Instagram?

När du blockerar någon från Instagram-appen har du möjlighet att blockera hens konto eller att blockera hens konto och nya konton som hen kan komma att skapa. Personer som blockeras meddelas inte om detta. En persons gilla-markeringar och kommentarer försvinner från dina foton och videoklipp när du blockerar hen. Dessutom, vad betyder inaktivera kommentarer? Tyvärr kan du inte inaktivera kommentarer för sidans inlägg, men du kan dölja eller ta bort enskilda kommentarer. Fast du kan blockera kommentarer som innehåller vissa ord och blockera svordomar. Så får du problem med att det postas en viss typ av spaminnehåll på din sida så kan du komma åt det på det här sättet.

Hur stänger man av likes på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Tryck på Följare och offentligt innehåll nedanför Målgrupp och synlighet. Tryck på Offentligt eller Vänner i avsnittet Vem kan följa mig. Följaktligen, hur stänger man av inlägg på facebook?

Inlägg på Facebook kan stängas av genom att gå till inställningssidan och välja alternativet "off" bredvid inställningen "inlägg".

Hur ser jag alla kommentarer på Facebook?

Det finns inget slutgiltigt svar på den här frågan eftersom Facebooks gränssnitt ständigt förändras och utvecklas. Generellt sett kan du dock se alla kommentarer till ett visst inlägg genom att klicka på länken "Kommentarer" under inlägget. Då öppnas ett popup-fönster där du kan bläddra igenom alla kommentarer. Alternativt kan du se alla kommentarer till ett visst inlägg genom att gå till inläggets permalink-sida. För att göra detta klickar du på tidsstämpeln bredvid inlägget (t.ex. "5 timmar sedan"). Då kommer du till inläggets permalink-sida, där du kan se alla kommentarer i omvänd kronologisk ordning.

By Orose Napoles

Vad innebär bästa sökträff? :: Hur vet man om iPhone är nollställd?
Användbara länkar