Hem > H > Hur Väljer Man Startsida På Firefox?

Hur väljer man startsida på Firefox?

Ställa in eller ändra din startsida

  1. Öppna en flik med webbsidan som du vill använda som startsida.
  2. Dra och släpp den fliken på hemknappen .
  3. Klicka på Ja för att ställa in den här sidan som startsida.

Läs mer

Hur gör man när man byter webbläsare?

Ändra standardwebbläsare i Windows 10

  1. Välj Start-knappen och skriv sedan Standardappar.
  2. Välj Standardappar i sökresultatet.
  3. Under Webbläsare väljer du den aktuella webbläsaren och sedan Microsoft Edge eller någon annan webbläsare.
Vad är en flik på datorn? När du surfar på webben eller gör efterforskningar slipper du skräpa ned skrivbordet med en massa fönster. Istället kan du visa flera webbsidor i ett enda Safari-fönster genom att använda flikar.

Och därefter, vilken standard webbläsare har jag?

Gå till Inställningar och rulla nedåt tills du hittar appen för webbläsare eller e-post. Tryck på appen och sedan på standardapp för webbläsare eller e-post. Välj en app för webbläsare eller e-post att ställa in som standard. En bockmarkering visar att den är vald som standard. Kan inte nå webbplats? Felet visas om du har ett antivirusprogram med HTTPS-skydd eller HTTPS-genomsökning. Antivirusprogrammet stör Chromes säkerhetsfunktioner. Testa att stänga av antivirusprogrammet. Om sidan öppnas måste du inaktivera antivirusprogrammet när du använder säkra webbplatser.

Och en annan fråga, kan inte gå in på vissa sidor?

Klicka på Meny-ikonen, de tre lodräta punkterna längst upp till höger > klicka på Inställningar > Skrolla ner till Avancerat och klicka på den nedåtpekande triangeln bredvid. Då öppnas Sekretess och säkerhet > Rensa webbinformation (Rensa historik, cookies, cacheminne m m) Klicka på pilen bredvid. Därmed, vad gör jag om det står webbplatsen kan inte nås? Du kommer att se ett meddelande som säger: Denna webbplats kan inte nås eller Denna webbsida är inte tillgänglig. När du besöker en webbplats med Google Chrome och stöter på det här meddelandet betyder det att ditt försök att ansluta nekades.

Var hittar jag inställningar i Chrome?

Återställa Chromes inställningar till standardinställningarna

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer uppe till höger Inställningar. Avancerat. På Chromebook, Linux och Mac: Klicka på Återställ inställningarna Återställ inställningarna till standardinställningarna. Återställ inställningarna.
På motsvarande sätt, hur ändrar man färg på google?

För att ändra färgen på google måste du först öppna google. Sedan klicka på inställningar i högra hörnet. Klicka sedan på "Välj en annan färgschema". Där kan du välja mellan olika färger och även anpassa din egen färg.

Och därefter, hur får man bort flikar?

Det finns flera olika sätt att ta bort flikar i webbläsaren. Den enklaste metoden är att högerklicka på den aktuella fliken och välja "stäng flik" från drop-down-menyn. Du kan också använda flikhanteraren för att hantera flikar.

By Lorenz Getzschman

Hur kan man logga ut från Drive? :: Kan inte spara Excel som pdf?
Användbara länkar