Hem > H > Hur Tar Jag Bort Någon Från Fb?

Hur tar jag bort någon från FB?

Om du verkligen vill ta bort personen som vän, klicka på namnet i inlägget och sedan på Vänner. Välj Ta bort som vän.

Läs mer

Vad händer om man tar bort en vän på Facebook?

Personen som du har tagit bort som vän aviseras inte. Om du inte vill att en viss person ska se din profil, lägga till dig som vän eller skicka ett meddelande till dig kan du blockera personen. Obs! Om du väljer att ta bort någon som vän blir även du borttagen från den personens vänlista. Varför har man följare på Facebook? företag, organisationer, varumärken) och personer som du inte är vän med på Facebook men tillåter att alla följer dem. När du följer en person eller sida kan du se uppdateringar från personen eller sidan i nyhetsflödet. Om du gillar en sida följer du den automatiskt.

Vad händer om man tar bort en följare på Instagram?

När du tar bort följare får de inget meddelande om att du har tagit bort dem. Du kan även blockera någon om du vill att de ska sluta följa dig. Personer som blockeras informeras inte om detta. Ta reda på mer om att blockera personer. Med tanke på detta, hur gör man för att ta bort följare på instagram? Scrolla ner till den eller dom följare som du inte längre vill att dom ska följa dig och tryck sedan på den tre prickiga menyn bredvid följaren till höger. I menyn väljer du "Ta bort" eller om du har en äldre version av Instagram appen så trycker du bara på Ta bort. Sen är du färdig.

Kan man blockera någon man inte är vän med?

Om du inte vill att en viss person ska se din profil, lägga till dig som vän eller skicka ett meddelande till dig kan du blockera hens profil. Obs! Om du väljer att ta bort en profil som vän blir även du borttagen från den personens vänlista. Om du vill bli vän med profilen igen måste du skicka en ny vänförfrågan. Hur vet man om man har blivit blockad på Facebook? Kan jag se något om profilen när jag har blockerat en profil på...

  1. Meddelanden: Din meddelandehistorik med en profil som du har blockerat finns kvar i din inkorg.
  2. Innehåll från en gemensam vän: Du kan eventuellt se innehåll om den blockerade personen via gemensamma vänner.

Dessutom, kan man se om någon tagit bort en på messenger?

Personen kommer inte aviseras om att du tagit bort den som vän, men däremot kommer den märka det om den går till din profil. Hur länge är man blockerad på Facebook?

Det beror på vad du har gjort för att bli blockerad. Om du bara har gjort något som strider mot Facebooks regler, som att spamma eller skapa innehåll som är olämpligt, så är du bara blockerad temporärt. Detta varar oftast i några dagar. Men om du har gjort något allvarligt brott, som att använda ett falskt namn eller att skicka hotfulla eller sexuellt innehåll, så kan du bli blockerad permanent.

Vad händer om man blockar någon på Messenger?

När du blockerar någon på Messenger, kommer personen inte längre att kunna se din online-status eller kommunicera med dig. Detta innebär att personen inte kommer att kunna skicka dig meddelanden, chatta med dig eller ringa dig via Messenger. Personen kommer dock fortfarande kunna se dina vanliga Facebook-inlägg.

By Farver

Vad är det för länk? :: Hur får man bort konstiga tecken i Outlook?
Användbara länkar