Hem > H > Hur Återställer Man Hörlurar?

Hur återställer man hörlurar?

ENKEL ÅTERSTÄLLNING AV BLUETOOTH-HÖRTELEFON: Stäng av Bluetooth-hörlurar, återställ Bluetooth-hörlurar genom att trycka på strömbrytaren i 15 sekunder, radera Bluetooth hörlurar från din telefon- eller enhetsparade lista, starta om enheten och para ihop Bluetooth-headsetet igen.

Läs mer

Hur får man igång Urbanears?

Gå till inställningar och klicka på Bluetooth. Slå på Bluetooth om det är avstängt. Efter ett tag dyker en lista upp med tillgängliga enheter. Välj din enhet i listan så ansluts hörlurarna. Med hänsyn till detta, hur får man ljud i båda hörlurarna? Se till att kontrollera Bluetooth-inställningarna och se huruvida de trådlösa hörlurarna är anslutna eller inte. Koppla upp hörlurarna till en annan enhet och se om du får ljud från bägge. Återställ hörlurarna och parkoppla dem på nytt. Följ stegen för just dina hörlurar och se om detta löser problemet.

Med hänsyn till detta, hur laddar jag på mina trådlösa hörlurar?

Så här laddar du batteriet:

  1. Stäng av produkten.
  2. Anslut en USB-kabel från Bluetooth-modulen till en USB-laddare. Batterilampan blinkar gult under laddning och lyser med fast grönt sken när batteriet är laddat. Obs! Normalt laddas batteriet helt på cirka 3 timmar.
Med tanke på detta, hur kopplar man urbanista paris? När du lyfter upp lurarna ur laddningsboxen för första gången ska du hålla dem nära varandra för att de ska kopplas ihop. Det verkar fungera bra, första gången. Andra gånger jag tar upp lurarna och ska börja lyssna på musik har kopplingen mellan lurarna försvunnit, så att ljud bara kommer i den ena hörluren.

Och därefter, hur ansluter man urbanears alby?

Öppna Bluetooth-menyn på den enhet som öronsnäckorna för närvarande är anslutna till och koppla bort Urbanears Alby. Hörlurarna är nu i parningsläge och redo att anslutas. 3 Öppna Bluetooth-menyn på den enhet du vill ansluta till och välj Urbanears Alby. Hur bra är Urbanears? Mobil ger Plattan 2 BT ett betyg på 7 av 10. De berömmer dem bland annat för hur lite de väger, och de är också imponerade av hur lång batteritiden är, i synnerhet med tanke på hur kompakta och lätta hörlurarna är.

Och därefter, varför fungerar inte hörlurarna i mobilen?

Den registrerar att hörlurar sitter i (eller headset, blir en annan symbol om man har mic också) sedan slussar den vidare ljudet via mjukvaran. Gissar att kontakten inte längre kan registrera detta. Du kan ju prova att blåsa ur hörlursuttaget och rengöra det, annars är det nog service som gäller. Följaktligen, varför glappar mina hörlurar?

Detta är ett tekniskt problem som beror på hur hörlurarna används. Hörlurar är ofta utsatta för mycket rörelse och användning, och detta kan orsaka fel i kontakten mellan hörlurarna och enheten. Följande är några tips för att försöka lösa problemet:
-Kontrollera att kontakten mellan hörlurarna och enheten är ren och fri från smuts och oxidation.
-Försök använda en annan ljudkälla, som en annan musikspelare eller en dator.
-Testa hörlurarna på en annan enhet, som en mobiltelefon eller en surfplatta.
-Koppla bort alla andra enheter från hörlurarna, som mikrofoner eller förstärkare.
-Om hörlurarna är trådlösa, försök att återställa enheten eller byta batterier.

Varför hör jag inte i min iPhone?

Det finns flera olika orsaker till varför man inte kan höra ljud i en iPhone. En av orsakerna kan vara att ljudvolymen är inställd på noll. Om det inte är det fallet, kan det bero på att hörselgångarna är igensatta eller skadade. Andra orsaker kan vara att ljudkortet i telefonen är skadat eller att högtalarna är trasiga.

By Maureene Garrington

Hur återställer jag Safari? :: Var lagras SMS?
Användbara länkar