Hem > H > Hur Återställer Jag Safari?

Hur återställer jag Safari?

Så här återställer du Safari:

  1. Välj åtgärdsmenyn > Återställ Safari. (Åtgärdsmenyn finns högst upp i Safari-fönstrets högra hörn och ser ut som ett kugghjul.)
  2. Avmarkera objekt som du inte vill återställa:
  3. Radera historik: Raderar listan över webbsidor du besökt.
  4. Klicka på Återställ.

Läs mer

Hur laddar man ner Safari på iPhone?

Titta i App Store på din iOS-enhet och hämta dem enkelt med ett tryck. Hur återställer jag min iPhone till fabriksinställningarna? Så här återställer du din iPhone, iPad eller iPod touch till...

  1. Tryck på Inställningar > Allmänt > Överför eller nollställ [enhet] Tryck sedan på Radera allt innehåll och inst.
  2. Om du uppmanas till det anger du lösenkoden eller lösenordet till Apple-ID.
  3. Vänta på att enheten raderas.

Dessutom, vad innebär det att nollställa iphone?

Nollställ alla inställningar: Alla inställningar – inklusive nätverksinställningar, tangentbordsordboken, platsinställningar, integritetsinställningar och Apple Pay-kort – tas bort eller nollställs till de förvalda inställningarna. Inga data och inget medieinnehåll raderas. Hur laddar jag ner Safari? Nej, webbläsaren Safari är inte tillgänglig för Android-telefoner. How should I download the Safari Browser for my iPhone? Webbläsaren Safari är förinstallerad på iPhone och kan inte avinstalleras.

Hur kan man ladda ner Safari?

Uppdatera Safari på en iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på Allmänt.
  3. Tryck på Programuppdatering.
  4. Installera alla uppdateringar eller uppgraderingar som visas. Den senast uppdaterade versionen av Safari ingår i den senaste versionen av iOS eller iPadOS.
Vart finns inställningar på Safari? Välj Safari > Inställningar i appen Safari på datorn och klicka sedan på en inställningspanel: Allmänt: Ändra hemsida och välj vad som ska visas när du öppnar ett fönster eller en flik, hur länge surfhistoriken ska sparas och vilka bokmärken som ska visas i favoritvyn.

Med hänsyn till detta, hur använder man safari?

Visa webbplatser med Safari

Du kan enkelt navigera på en webbsida med några få tryck. Gå tillbaka till överdelen av sidan: Tryck snabbt två gånger på överkanten av skärmen om du snabbt vill återgå till överdelen av en lång sida. Visa mer av sidan: Vrid iPhone till liggande läge.
Och därefter, varför fungerar inte safari på min iphone?

Det finns många olika anledningar till varför Safari inte fungerar på ens iPhone. En av de vanligaste orsakerna är att användaren har en gammal version av iOS installerad på sin enhet. För att Safari ska fungera korrekt krävs en minst iOS 9.0. Andra vanliga orsaker till varför Safari inte fungerar kan vara felaktiga inställningar i Safari, eller att någon av de webbplatser man försöker nå är nere för tillfället.

Därefter, hur låser man upp en iphone som är avaktiverad?

Nästa steg är att låsa upp en inaktiverad iPhone. Det finns två olika sätt att göra detta. Den första metoden är att använda iCloud. För att göra detta behöver du bara logga in på iCloud med din Apple-ID och lösenord. När du är inloggad, klicka på "Find my iPhone" och sedan på "All Devices". Välj sedan den inaktiverade enheten från listan. Klicka sedan på "Erase iPhone" för att ta bort all data från enheten. Detta kommer också att låsa upp enheten.
Det andra sättet att låsa upp en inaktiverad iPhone är att använda iTunes. För att göra detta måste du först installera och starta iTunes på din dator. Anslut sedan din inaktiverade iPhone till datorn med en USB-kabel. När iTunes känner igen enheten, klicka på "Återställ iPhone". Detta kommer att låsa upp enheten och ta bort all data från den.

By Service Bark

Hur får jag tillbaka mina anteckningar? :: Hur återställer man hörlurar?
Användbara länkar