Hem > V > Vad Behöver Man Tänka På När Man Ansluter En Dvd Brännare?

Vad behöver man tänka på när man ansluter en DVD brännare?

En pata-enhet ansluts med en strömkontakt som kallas molex (till vänster i bild) och en pata-kabel (kallas ofta felaktigt för ide-kabel). Placeringen på kablarna är som de skall monteras på dvd-brännaren ifall man vrider dem 180 grader.

Läs mer

Kan man spela Blu Ray i datorn?

Du måste ha en Bluray-spelare i datorn. Det fungerar inte med en vanlig DVD-spelare. Kostnaden för en Blurayspelare brukar börja vid 900 kronor. Du måste ha ett program på datorn med vars hjälp du visar filmen på skärmen. Var kan man köpa CD spelare? Hos oss på NetOnNet hittar du bärbara CD-spelare från märken som Philips, Andersson m. fl. Perfekt för solstolen eller resan. Beställ fraktfritt online eller besök din närmaste Lagershop.

Vad är det för skillnad på CD och DVD?

En DVD-skiva (Digital Versitile Disc eller Digital Video Disc) liknar en CD-ROM-skiva på det sättet att det endast går att läsa data från den. Den huvudsakliga skillnaden är att en DVD kan lagra mycket mer data än en CD-ROM, CD-R eller CD-RW. DVD+R är ett skrivbart DVD-format som liknar CD-R. Hur många CD skivor motsvarar en DVD? Däremot kommer scener med många och snabba klipp och mycket rörelser att ta större plats på skivan. En DVD är lika stor och ser likadan ut som en CD. Men man kan lagra upp till 25 gånger mer på en DVD. Även musikbranschen sneglar på DVD.

Hur många CD skivor Mostvarar en DVD skiva?

En dvd har samma fysiska storlek som en CD, med diametern 12 centimeter. Lagringskapaciteten är betydligt större och kan vara mellan 4,7 gigabyte (enkelsidig med enkellager) och 17,08 gigabyte (dubbelsidig med dubbla lager). På motsvarande sätt, hur öppnar man dvd på asus laptop? Ett alternativ är att klicka på Start - Dator. Högerklicka på DVD enheten och välj Mata ut.

Hur öppnar jag DVD luckan på min Lenovo?

Tydligen ska det vara någon knapp på tangentbordet som man ska trycka på för att få ut den och inte en vanlig knapp på själva brännaren. Vad är en blu ray spelare?

En Blu-ray-spelare är en enhet som används för att spela in och spela upp Blu-ray-skivor. Blu-ray-skivor är en typ av optisk lagringsmedium som används för att lagra högkvalitativ video- och audiodata.

Kan man ladda ner musik från Spotify?

Det går inte att ladda ner musik från Spotify, utan man måste streama den.

By Fiore Weldin

Hur man sparar som pdf i Pages? :: Hur gör man en digital kalender?
Användbara länkar