Hem > H > Hur Kommer Jag In På Mitt Icloud Konto?

Hur kommer jag in på mitt iCloud konto?

Gå bara till iCloud.com och logga in med ditt Apple-ID. Om du redan har använt iTunes Store, iCloud eller någon annan Apple-tjänst kanske du redan har ett Apple-ID.

Läs mer

Därmed, hur ser jag mina bilder i icloud på datorn?

Öppna Utforskaren. Klicka på iCloud-bilder i fönstret Navigering. Om du inte ser iCloud-bilder klickar du på Bilder i fönstret Navigering och dubbelklickar sedan på iCloud-bilder. På iCloud för Windows 10 klickar du på meddelandefältet i aktivitetsfältet och sedan på aviseringen Hämta bilder i iCloud-bilder. Kan man ha iCloud på pc? Med iCloud för Windows kan du komma åt dina foton, videor, e-post, kalender, filer och annan viktig information på din Windows-dator. Lär dig mer om alla olika funktioner som du kan använda med iCloud för Windows. Vissa funktioner kräver den senaste versionen av Windows 10 eller senare.

Man kan också fråga vad är det för skillnad på icloud och icloud drive?

Den stora skillnaden mellan de båda tjänsterna är att filerna lagras i enskilda appar om man använder sig av Dokument och data i Icloud. Med Icloud Drive kommer du å andra sidan åt dina filer via appen Filer på din Iphone, Ipad eller Ipod Touch. Kan inte visa betrodda enheter? Tryck på Säkerhet högst upp. Tryck på Tvåstegsverifiering under Logga in på Google. Du kan behöva logga in. Välj Återkalla alla under Betrodda enheter.

Hur ändrar jag iCloud konto på min iPhone?

Ändra ditt Apple-ID

  1. Gå till appleid.apple.com/se och logga in.
  2. Under Inloggning och säkerhet väljer du ditt Apple-ID.
  3. Ange den e-postadress som du vill använda som ditt Apple-ID.
  4. Välj Ändra Apple-ID.
Och en annan fråga, hur får jag ner mina bilder från molnet?

Spara foton eller videor
  1. Öppna Google Foto-appen. på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Välj ett foto eller en video.
  3. Tryck på Mer. Ladda ned.

Var är mina bilder?

Öppna photos.google.com på datorn. Logga in på Google-kontot. Klicka på profilbilden högst upp till höger. Kontrollera att du är inloggad på det konto som du säkerhetskopierade fotona till. Hur hämtar man från molnet?

Det finns några olika sätt att ladda ner från molnet. Ett sätt är att använda en molnbaserad fildelningstjänst som Google Drive eller Dropbox. Med dessa tjänster kan du helt enkelt ladda ner filen från ditt konto till din dator.
Ett annat sätt att ladda ner från molnet är att använda en molnbackuptjänst som iCloud eller Amazon S3. Med dessa tjänster kan du ladda ner dina filer från molnet till din dator eller mobila enhet.
Slutligen kan du också använda en molnbaserad streamingtjänst som Netflix eller Hulu. Med dessa tjänster kan du ladda ner filmer och tv-program till din dator eller mobila enhet för att titta offline.

Folk frågar också vad är icloud för windows?

iCloud för Windows är ett program som ger dig tillgång till ditt iCloud-konto från en Windows-dator. Det innehåller funktioner som möjligheten att synkronisera dina iCloud-kontakter, kalendrar och e-postmeddelanden med din Windows-dator och komma åt dina iCloud-foton och filer från din dator.

By Ardelis

Hur öppnar man iTunes på datorn? :: Varför finns det mappar i ett filsystem?
Användbara länkar