Hem > H > Hur Får Jag Reda På Mitt Microsoft-Konto?

Hur får jag reda på mitt Microsoft-konto?

Logga in på instrumentpanelen för ditt Microsoft-konto

  1. Gå till Microsoft-konto och välj Logga in.
  2. Skriva e-postadress, telefonnummer eller Skype-inloggning som du använder för andra tjänster (Outlook, Office o.s.v.) och välj sedan Nästa.

Läs mer

Kan man ha flera Microsoft konton på samma dator?

Välj Starta > Inställningar > konton > Family & andra användare. Under Andra användare väljer du Lägg till någon annan till denna dator. Ange personens Microsoft-kontoinformation och följ anvisningarna. Och en annan fråga, måste man ha ett samsung konto? Fördelarna med ett Samsung-konto

Ditt Samsung-konto är ett gratis och inbyggt medlemskap som ger dig möjlighet att använda Samsungs tjänster på smartphones, surfplattor, webbplatser, TV-apparater och andra enheter. Använd olika Samsung-tjänster via ditt Samsung-konto och slipp registrera dig separat för varje tjänst.

Vad händer om man tar bort Google konto?

Ta bort ditt Google-konto

  • All data och allt innehåll i kontot försvinner.
  • Du kan inte längre använda tjänster från Google där du loggar in med det kontot, som Gmail, Drive, Kalender eller Play.
Och en annan fråga, vad händer om man tar bort samsung account? När du tar bort ett konto raderas allt som hör till det kontot också från telefonen. Detta omfattar e-post, kontakter och inställningar. Obs! Du använder en äldre Android-version.

Vem har Gmail konto?

Den som vill kan lista ut namnet bakom ett Gmail-konto genom ett litet trick med adressboken. Det förutsätter dock att den som registrerade kontot uppgav sitt eget namn. Gmail är säkert bra för att sprida information. Men vill du behålla hemligheter får du söka hjälp någon annan stans. Och därefter, hur ser man sitt google lösenord? Dina lösenord sparas i Google-kontot. Du kan se vilka konton som har sparade lösenord genom att gå till passwords.google.com eller visa lösenorden i Chrome. Du måste logga in igen för att se lösenorden.

Är det gratis att göra ett Google-konto?

Kontot behövs för att använda Googles alla tjänster, till exempel Gmail, Google Drive och det kompletta paketet med Googles kontorsprogram. Det kostar inget att få ett eget Google-konto. Följaktligen, hur man tar bort ett google-konto?

För att ta bort ett Google-konto måste du gå in på kontots inställningar. Där hittar du en knapp/länk som heter "Ta bort konto". Klicka på den och följ anvisningarna på skärmen.

Med detta i åtanke, vilken gratis mail är bäst?

Det finns många olika gratis e-posttjänster, så det beror lite på vad man är ute efter. Om man vill ha en enkel och lättanvänd tjänst som inte kräver mycket teknisk kunskap, är Gmail ett bra val. Andra populära tjänster inkluderar Outlook och Yahoo Mail.

By Jannel Lentovich

Hur lägger man till favoriter på Safari? :: Hur sätter man timer på PowerPoint?
Användbara länkar