Hem > K > Kan Man Dela Youtube Premium?

Kan man dela YouTube Premium?

Som familjeadministratör kan du dela ditt medlemskap på YouTube Premium eller YouTube Music Premium. Du kan dela ditt medlemskap med upp till fem andra familjemedlemmar i ditt hushåll. Om du är familjemedlem kan du dela familjeprenumerationen på YouTube genom att gå med i en familjegrupp.

Läs mer

Vad betyder att prenumerera på YouTube?

Du hittar knappen Prenumerera under alla YouTube-videor eller på en kanalsida. När du prenumererar på en kanal visas alla nya videor som publiceras på den kanalen i flödet Prenumerationer. Du kan också få aviseringar när en kanal du prenumererar på publicerar nytt innehåll. Hur gör man för att prenumerera på YouTube? Prenumerera på en kanal

  1. Öppna YouTube-appen eller besök m.youtube.com.
  2. Logga in på YouTube.
  3. Om du är på fliken Hem : Tryck på kanalikonen under videon vars kanal du vill prenumerera på. Tryck på Prenumerera .
  4. Om du tittar på en video vars kanal du vill prenumerera på: Tryck på Prenumerera under videon.

Hur prenumererar man?

prenumerera

Prenumerera på en kanal

  1. Logga in på YouTube på datorn.
  2. Öppna en video vars kanal du vill prenumerera på.
  3. Klicka på Prenumerera under videospelaren.
Kan man se vem som gillar på YouTube? Rapporten Gilla-markeringar (i förhållande till ogilla-markeringar) visar en sammanfattning av hur många tittare som har gillat och ogillat dina videor. Du kan lägga till mätvärdet Gilla-markeringar (i förhållande till ogilla-markeringar) med den utökade statistikrapporten på kanalnivå.

Vad är det för fel på YouTube?

Det kan vara något problem med internetanslutningen. Kontrollera att du har åtkomst till andra webbplatser som du brukar besöka. Om du använder domänen för Google Apps kanske YouTube inte har aktiverats av domänadministratören. Kan man ha två konton på YouTube? En YouTube-kanal som är länkad till ett varumärkeskonto kan delas med flera konton. Om du länkar YouTube-kanalen till ett varumärkeskonto: Vem kan äga och hantera kanalen? Flera Google-konton kan hantera och äga ett varumärkeskonto, och de har också åtkomst till den YouTube-kanal som är länkad till varumärkeskontot.

Varför kan jag inte skapa en kanal på YouTube?

Du kan försöka skapa kanalen genom att göra något av följande: Uppdatera till den senaste versionen av YouTube-appen och försök igen om du vill skapa en ny kanal. Skapa en ny kanal på YouTube i en webbläsare på datorn. Logga sedan in med appen på den mobila enheten. Och därefter, hur mycket kostar det att ha spotify?

Spotify erbjuder en gratis, reklamfinansierad version och en reklamfri Premium-prenumeration. Premium-abonnemanget kostar 9,99 dollar per månad i USA och inkluderar tillgång till exklusivt innehåll, högkvalitativt ljud med mera.

Dessutom, vad ingår i youtube music?

Det finns tre huvudtyper av innehåll som du kan hitta på YouTube Music:
1) Musikvideor: Musikvideor är, som namnet antyder, videor med musik. Det kan vara officiella videor från artister och bolag eller användargenererade videor.
2) Musikspår: Musikspår är den rena ljudversionen av en låt. Det kan vara officiella låtar från artister och bolag eller användargenererade covers.
3) Liveframträdanden: Liveframträdanden är, som namnet antyder, liveinspelningar av låtar. Dessa kan vara officiella inspelningar från artister och bolag, eller användargenererade inspelningar.

By Ralaigh

Kan man koppla en chromecast till en gammal TV? :: Vilket är störst Kanada eller USA?
Användbara länkar