Hem > H > Hur Mycket Kostar Det Att Ha Youtube Premium?

Hur mycket kostar det att ha YouTube Premium?

YouTube är gratis att använda och det kostar inget att titta på klippen, men det finns en premiumversion av YouTube som kräver ett betalt abonnemang. YouTube Premium ger mer innehåll och fler möjligheter än vanliga YouTube. Abonnemanget kostar 119 kronor i månaden.

Läs mer

Folk frågar också hur gammal måste man vara för att få en youtube kanal?

Om du är under 18 år måste du ha en förälders eller vårdnadshavares tillåtelse för att använda Tjänsten. Be dem att läsa igenom det här Avtalet med dig. Folk frågar också hur får man bort begränsat läge på youtube? Android-appen

  1. Logga in på ditt konto.
  2. Tryck på profilfotot uppe till höger.
  3. Tryck på Inställningar. Allmänt.
  4. Aktivera eller inaktivera Begränsat läge.

På motsvarande sätt, vad betyder privat video på youtube?

När en video blir låst som privat visas den inte på din kanal eller i sökresultat och är osynlig för andra användare. Ingen av dina prenumeranter kan se en video som är låst som privat. Vad innebär det att ha en YouTube kanal? Du kan titta på och gilla videor samt prenumerera på kanaler med ett Google-konto. Om du inte har en kanal syns du inte offentligt på YouTube. Med ett Google-konto kan du skapa en YouTube-kanal där du laddar upp videor, lägger till kommentarer eller skapar spellistor.

Är det gratis att prenumerera på YouTube?

Idag fick jag en fråga om varför ska man prenumerera på en kanal man gillar på Youtube. Det är ju självklart helt frivilligt och helt gratis. Youtube vill gärna att man ska betala, men det behövs absolut inte för att man ska kunna prenumerera på en kanal som till exempel 'Christinas sytips'. Vad kostar YouTube Premium student? Familjeabonnemanget kostar 179 kronor per månad. Techcrunch (som just nu ligger nere) rapporterar nu att det har dykt upp ett studenterbjudande där man betalar 6,99 dollar istället för 11,99 dollar.

Vad gör YouTube Premium?

Som medlem i YouTube Premium kan du titta på alla videor på YouTube utan annonser och samtidigt stötta innehållsskapare. Du kan också ladda ned videor för att titta offline på mobilen och spela upp videor i bakgrunden. Kan barn skapa YouTube kanal?

Ja, barn kan skapa en YouTube-kanal. De måste dock vara 13 år eller äldre för att skapa en kanal på YouTube. Om de inte är 13 år gamla kan de fortfarande skapa ett YouTube-konto, men de kan inte skapa en kanal.

Kan barn ha YouTube kanal?

Barn kan ha en egen YouTube-kanal så länge de är 13 år eller äldre. Om de är yngre än 13 år kan de skapa en kanal tillsammans med en förälder eller vårdnadshavare.

By Fonseca

När kan man byta studieort? :: Kan man blockera någon på mail?
Användbara länkar