Hem > H > Hur Mycket Kostar Youtube Music?

Hur mycket kostar YouTube Music?

Det går att lyssna gratis på YouTube Music Premium i en månad, därefter kostar tjänsten 99 kronor i månaden. Det går även att få både YouTube Premium och YouTube Music Premium för 119 kronor i månaden och därmed slippa all reklam i båda kanalerna.

Läs mer

Hur laddar jag ner musik från YouTube gratis?

Första metoden: Ladda ner låtar gratis från Youtube på nätet

  1. Gå till hemsidan videograbber.net.
  2. Klicka på funktionsknappen Video till MP3.
  3. Uppge YouTube videons URL.
  4. Tryck på "Convertera" knappen.
Följaktligen, Är youtube gratis? Youtube är en av de mest populära internettjänsterna bland svenska ungdomar. Det är gratis att titta men ofta visas reklam före, och ibland mitt i, filmerna. Filmerna är till största delen amatörproducerade men det finns också mycket material som skapats av professionella producenter och företag.

Var kan man lyssna på musik gratis?

5 sätt att lyssna på gratis musik på internet

  1. Spotify. Spotify är en av världens mest populära appar för musikstreaming.
  2. Google Play Music. Google Play Music är en populär tjänst för musikstreaming, som finns tillgänglig för iOS, Android, Windows samt MacOS.
  3. SoundCloud.
  4. Last.fm.
  5. Accuradio.
Hur mycket kostar YouTube per månad? Prenumerationen kostar 69 kronor i månaden, vilket är betydligt lägre än vanliga Premiums månadskostnad på 119 kronor. Lite ger till skillnad mot Premium dock bara ett reklamfritt YouTube och inget mer. Detta inkluderar YouTube för alla plattformar, inklusive smarta TV-apparater och spelkonsoler, samt YouTube Kids.

Hur mycket kostar YouTube Premium i månaden?

Premium kostar 99 kronor i månaden (eller 149 kronor för ett familjeabonnemang) och aktiveras via inställningsknappen uppe till höger. Ett annat alternativ Youtube Premium. För 119 kr/mån får du inte bara musiktjänsten utan även annonsfria videor på "vanliga" Youtube. Därefter, hur kan jag ladda ner musik gratis? Gratis musik på Google Drive ™ är en gratis programvara online som låter dig lyssna på musik online från din Google Drive. Musikfilerna lagras på din Google Drive Du behöver inte ladda ner musik till din dator innan du kan lyssna på musik.

Och en annan fråga, hur laddar man ner ljudfil?

Ladda ned en fil

  1. Öppna Chrome-appen. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Öppna webbsidan du vill ladda ned en fil från.
  3. Tryck länge på det som du vill ladda ned. Sedan trycker du på Ladda ned länk eller Ladda ned bild. På vissa video- och ljudfiler trycker du på Ladda ned .
Hur kan man ladda ner från YouTube?

Det finns några olika sätt att ladda ner från YouTube. En populär metod är att använda en webbplats som TubeNinja eller VidPaw. På dessa webbplatser kan du ange webbadressen för den YouTube-video som du vill ladda ner, så får du en länk som du kan ladda ner.
En annan metod är att använda ett nedladdningsprogram för YouTube som 4K Video Downloader eller YTD Video Downloader. Med dessa program kan du ladda ner YouTube-videor direkt till din dator.
Slutligen, om du har ett premium YouTube-konto kan du ladda ner videor direkt från YouTube-webbplatsen. För att göra detta klickar du helt enkelt på knappen "Ladda ner" under videon som du vill ladda ner.

Vad får man om man betalar för YouTube?

Om du betalar för YouTube får du en YouTube Premium-prenumeration. Det ger dig tillgång till YouTube Music Premium, YouTube Originals och en reklamfri upplevelse på YouTube. Du får också tillgång till vissa funktioner som endast är tillgängliga för YouTube Premium-prenumeranter, till exempel bakgrundsuppspelning och offlinevisning.

By Kitty Zysk

Hur använder man Skype på Ipad? :: Hur byter man webbhotell?
Användbara länkar