Hem > H > Hur Använder Man Skype På Ipad?

Hur använder man Skype på Ipad?

Med Skype kan du ringa gratis videosamtal.

Starta iPaden. Knappen sitter på den övre kortsidan till höger. Dra med ett finger över skärmen för att låsa upp iPaden. Om du är inne i någon annan app, tryck på hemknappen för att hitta Skype-appens ikon.

Läs mer

Med hänsyn till detta, har jag skype?

Om du inte är säker på om du använder Skype eller Skype för företag kan du titta under hjälp > om. Det visar antingen Skype eller Skype för företag. Dessutom, hur deltar man i ett skype-möte? Klicka på Anslut till Skype-möte i din mötesinbjudan. Tips: I vyn Möten kan du snabbt få en överblick över dagens möten utan att behöva öppna kalendern. Du kan till och med ansluta till ett Skype-möte direkt i från fliken Möten om mötet anordnats av en organisatör i företaget.

Med tanke på detta, måste man ha skype för att delta i möte?

Här är artikeln på engelska som referens. Du kan delta i möten Skype för företag på din mobila enhet utan att logga in på Skype för företag eller utan att ens ha ett Skype för företag konto. Vi rekommenderar att du installerar programmet Skype för företag (från Appbutik för iPhone och iPad) före mötet. Med tanke på detta, hur använder man skype för företag? Med Skype för företag kan du:

  • Se om personer är tillgängliga, inte vid sitt skrivbord eller på ett möte.
  • Skicka ett snabbmeddelande.
  • Boka ett Skype-möte.
  • Dela skrivbordet eller ett program under ett Skype-möte.
  • Ringa och ta emot röst- och videosamtal.

Vad är Skypemöte?

Sändning av Skype-möte är en funktion i Skype för företag – Online och Microsoft 365 som gör att du kan schemalägga, skapa och sända möten eller händelser för en onlinepublik på upp till 10 000 deltagare. På Sändning av Skype-möte-portalen schemalägger du möten av den här storleken. Hur loggar man in som gäst på Skype? Skapa en ny chatt och skicka en unik länk till dem du vill prata med. De kan ansluta till din chatt eller ringa med ett klick och även ansluta som gäst utan att behöva registrera sig på eller hämta Skype. Om du vill kontakta någon du inte har som Skype-kontakt kan du skicka en inbjudan.

Hur lägger man till Skype i Outlook?

Gör så här:

  1. Starta Outlook.
  2. Välj Alternativ på Arkiv-menyn.
  3. Välj Tillägg i navigeringsfönstret.
  4. På menyn Hantera väljer du COM-tillägg och sedan Kör.
  5. I dialogrutan COM-tillägg väljer du Skype-möte för Microsoft Office 2016 och väljer sedan OK.
Hur använder man Skype i mobilen?

Om du vill använda Skype på din mobila enhet måste du ladda ner Skype-appen. När appen är installerad på din enhet måste du skapa ett Skype-konto eller logga in med ett befintligt konto. När du är inloggad kan du lägga till kontakter och börja ringa samtal.

Hur kan man ringa gratis?

Det finns många sätt att ringa gratis. Du kan använda en VoIP-tjänst som Skype eller Google Voice, eller du kan använda en gratis samtalsapp som Viber eller WhatsApp. Du kan också använda en gratis konferenssamtalstjänst som FreeConferenceCall.com.

By Lonni

Vad menas med Dygnspass? :: Hur mycket kostar YouTube Music?
Användbara länkar