Hem > H > Hur Öppnar Man En Pdf Fil I Word?

Hur öppnar man en PDF fil i Word?

Följ dessa enkla steg för att omvandla en pdf till ett Microsoft Word-dokument: Klicka på knappen Välj en fil ovan, eller dra och släpp en pdf i släppområdet. Välj den pdf du vill konvertera till docx-format. Se hur Acrobat automatiskt konverterar pdf-filen till ett Word-dokument.

Läs mer

Kan inte öppna PDF i Google Chrome?

Så läser du pdf-filer i Chrome

  • Klicka på de tre punkterna uppe i högra hörnet och väl Inställningar.
  • Välj Avancerat längst ner på sidan, och därefter Inställningar för webbplatsen.
  • Välj punkten PDF-dokument. Stäng alternativet Ladda ned PDF-filer i stället för att låta dem öppnas automatiskt i Chrome.
Kan inte öppna PDF på datorn? Använd senaste versionen av de verktyg du använder

Om du använder Adobe Reader för att läsa pdf-filer rekommenderar vi att du använder den senaste versionen för bästa resultat. Du kan hämta programmet gratis på Adobes webbplats.

Kan inte öppna PDF i Edge?

Ändra så att Edge laddar hem PDF-filer

  • Öppna Edge. Öppna edge. Tryck på de tre prickarna uppe till höger, följt av Inställningar.
  • 2 Tryck på Inställningar. 1 Tryck på de tre prickarna för att öppna menyn. Sök efter PDF till vänster, skrolla ner och tryck på PDF-dokument.
  • Tryck på PDF-dokument. 1 Sök efter PDF.
Och en annan fråga, kan inte redigera dokument? Om ett kalkylblad eller en presentation är låst för redigering och inte kan redigeras i Windows-skrivbordsprogram kan det vara så att filen redan redigeras av någon annan eller att någon annan har checkat ut filen.

Hur konverterar jag PDF till Word gratis?

PDF till Word-konverterare

Ladda upp din PDF till vår plattform genom att dra den till släppområdet eller klicka på knappen. Låt sedan filen konverteras och ladda ner doc-filen direkt efteråt. Vi ser till att dina filer är trygga! Säkerhet är viktigt för oss.
På motsvarande sätt, hur klipper man i en pdf? Beskära pdf-sidor:

  1. Öppna pdf-filen i Acrobat.
  2. Välj verktyget "Redigera PDF":
  3. Klicka på verktyget Beskär sidor.
  4. Dra en rektangel på den sida som du vill beskära.
  5. Dubbelklicka i beskärningsrektangeln.
  6. Ange sidintervall eller klicka på Alla under Sidintervall.
  7. Klicka på OK för att beskära de valda sidorna.
  8. Spara filen:

Med hänsyn till detta, hur öppna pdf på iphone?

Öppna Apple Books på din Mac och leta upp PDF-filen i Finder eller på skrivbordet. Dra sedan filen till biblioteket. PDF-filen är sedan tillgänglig i appen Böcker på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac så länge du är inloggad med samma Apple-ID och har aktiverat iCloud Drive för Böcker. På motsvarande sätt, var ligger mina pdf-filer?

Svaret på den här frågan varierar beroende på vilket operativsystem som används. På ett Windows-system kan PDF-filer till exempel finnas i mappen "Mina dokument", medan de på en Mac kan finnas i mappen "Dokument".

Med detta i åtanke, vilken pdf läsare är bäst?

Det finns inget universellt svar på den här frågan, eftersom den bästa pdf-läsaren för en viss användare kan variera beroende på dennes specifika behov och preferenser. Några av de mest populära pdf-läsarna är dock Adobe Acrobat Reader, Foxit Reader och Sumatra PDF.

By McDonald Mathiason

Kan man göra PowerPoint stående? :: Vad är m 2 PCIe?
Användbara länkar