Hem > H > Hur Öppnar Man En .Rar Fil?

Hur öppnar man en .RAR fil?

Kan jag öppna RAR-filer på mobilen? Det korta svaret är: ja! Genom att använda WinZip-appen för iOS och Android kan du välja en eller flera filer att konvertera till en RAR-fil.

Läs mer

Kan inte öppna filen som ett arkiv?

Tips: Om du vill hoppa över Arkiv > Öppna och alltid använda dialogrutan Öppna gör du så här: Välj Arkiv >-alternativ > Spara och markera sedan kryssrutan Visa inte dialogrutan Backstage när du öppnar eller sparar filer. Stäng sedan alla öppna Office-program och öppna dem på nytt. På motsvarande sätt, hur öppnar man en rar fil på mac? För att kunna öppna ett RAR-arkiv i OS X behöver du ladda hem programmet The Unarchiver. Det finns flera program som kan öppnar RAR-filer, men The Unarchiver är vår absoluta favorit på Mac. Programmet hämtas via Mac App Store.

Vad gör winrar?

Det kan packa upp och skapa RAR- och ZIP-filer. Programmet stödjer filtyperna: RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7z och filformatet Z. På motsvarande sätt, varför kan jag inte öppna filen? Om det inte går att öppna en fil kan det bero på några olika saker:

  • Du har inte behörighet att visa filen.
  • Du är inloggad på ett Google-konto som inte har tillgång.
  • Du har inte rätt app installerad på din telefon.

Kan inte öppna filen något gick fel?

Uppdatera Reader eller Acrobat

Se till att du uppdaterar din version av Reader eller Acrobat till den senaste versionen. Uppdateringarna innehåller ofta lösningar på vanliga problem. Hämta den senaste kostnadsfria uppdateringen. Öppna Reader eller Acrobat.
Varför kan man inte öppna dokument i Word? Du vill till exempel visa en PDF-fil som är bifogad i ett e-postmeddelande i Word. Du har dock inte ett PDF-visningsprogram installerat. Därför vet enheten inte vilket program som ska öppnas för att visa filen. I det här fallet kan du ändra filens format så att det matchar ett program som du har installerat.

Med detta i åtanke, varför kan jag inte öppna bifogade filer i outlook?

Dubbelklicka på en av MAPI-lagringsplatserna i listan för att öppna den. Här finns förmodligen det meddelande som innehåller den misstänkta bifogade filen. Expandera mappträdet i navigeringsfönstret och leta upp rätt mapp. Dubbelklicka på mappnamnet så att mappen öppnas. Var hittar jag mina nedladdningar?

På Mac går du till Finder-fliken och väljer "Alla dina filer" i sidofältet. Dina nedladdningar finns i mappen "Nedladdningar".
På Windows går du till "Start"-menyn och skriver "nedladdningar" i sökrutan. Dina nedladdningar finns i mappen "Nedladdningar".

Och en annan fråga, kan inte öppna word dokument i iphone?

Det finns flera olika orsaker till att ett Word-dokument inte går att öppna på en iPhone. Om du försöker öppna ett Word-dokument från e-post, kan det bero på att mottagarens e-postserver inte stöder Apple Mail. I det här fallet kan du försöka att öppna dokumentet i webbläsaren Safari eller i en annan e-postklient som stöder Apple Mail.
Om du försöker öppna ett Word-dokument från en webbsida, kan det bero på att webbsidan inte är optimerad för iPhone. I det här fallet kan du försöka att öppna dokumentet i Safari på en dator eller i en annan webbläsare på din iPhone.
Om du försöker öppna ett Word-dokument från en filhanterare som inte stöder Apple Mail, kan det också vara orsaken till att det inte går att öppna dokumentet på din iPhone. I det här fallet kan du försöka att öppna dokumentet i Safari eller i en annan filhanterare som stöder Apple Mail.

By Mikihisa

Vilket filformat är bäst? :: Hur ändrar man format på ett dokument?
Användbara länkar