Hem > V > Varför Kan Jag Inte Ladda Upp Videoklipp På Facebook?

Varför kan jag inte ladda upp videoklipp på Facebook?

Om du inte kan lägga till videon kontrollerar du följande: Att du har en stark nätverksanslutning. Att videoformatet stöds på Facebook. Om det tar mer än några timmar att lägga till ska du kontakta oss.

Läs mer

Hur vet jag om tv stöder MPEG4?

Det enklaste sättet att kontrollera om din TV eller box har mpeg4 är att göra en ny kanalsökning och sedan se om du hittar den testkanal som finns på programplats 88. Om du inte hittar den måste du antingen köpa en ny TV eller en BOX och koppla till din TV. Den kan anslutas med både HDMI och Scart. Därmed, hur vet jag om min tv stöder mpeg4? Du kan enkelt kontrollera om din mottagare är kompatibel med MPEG-4 genom att gå till kanalplats 21. Om kanalen, SVT1 HD, visas så klarar din utrustning av att ta emot MPEG-4.

Vilka tv klarar MPEG4?

Själva MPEG4-tekniken har funnits sedan 2006 och de flesta tv-apparater, mottagare och boxar från 2008 och framåt stöder tekniken. Redan nu använder många av kanalerna i marknätet, inklusive betal-kanaler, denna teknik. Varför kan jag inte se allt på YouTube? Om du försöker öppna en YouTube-video och upptäcker att den inte är tillgänglig kan det finnas många orsaker bakom det. Det kan vara ditt lands begränsningar, ditt kontors nätverksinställningar eller bara vara en teknisk svårighet.

Vad är det för fel på YouTube?

Det kan vara något problem med internetanslutningen. Kontrollera att du har åtkomst till andra webbplatser som du brukar besöka. Om du använder domänen för Google Apps kanske YouTube inte har aktiverats av domänadministratören. Folk frågar också varför funkar inte youtube på min samsung tv? Kontrollera att den mobila enheten är ansluten till samma wifi-nätverk som tv:n. Välj Logga in med telefonen. Öppna YouTube-appen i telefonen. Logga in på tv:n genom att följa anvisningarna.

Följaktligen, varför får jag inte upp chromecast symbolen?

Kontrollera att webbläsaren Chrome är uppdaterad. Kontrollera att datorn är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Chromecast-enheten. Cast-knappen finns i det dolda området. Om du har många tillägg kan Cast-knappen finnas i det dolda området för ikoner. Man kan också fråga hur kopplar man upp sig till chromecast?

För att ansluta till en Chromecast-enhet måste du använda Chromecast-appen på din mobila enhet eller dator. När du har installerat appen öppnar du den och följer anvisningarna för att ansluta till Chromecast-enheten.

Hur kan man koppla Chromecast till tv?

Det finns några olika sätt att ansluta Chromecast till tv:n. Det vanligaste sättet är att använda en HDMI-kabel. Du kan också använda en kompositkabel, eller om din tv har en USB-port kan du använda en USB-kabel.
Om du använder en HDMI-kabel ansluter du helt enkelt den ena änden av kabeln till Chromecast och den andra änden till en tillgänglig HDMI-port på tv:n. Om tv:n bara har en HDMI-port måste du använda en HDMI-delare.
Om du använder en kompositkabel ansluter du den gula RCA-kontakten till videoingången på tv:ns baksida och ansluter de röda och vita RCA-kontakterna till ljudingångarna. Anslut sedan den ena änden av kompositkabeln till Chromecast och den andra änden till tv:ns kompositingång.
Om din tv har en USB-port kan du använda en USB-kabel för att ansluta Chromecast. Anslut helt enkelt Chromecast till tv:ns USB-port.

By Henebry Chauvin

Kan inte spela upp video på Mac? :: Vad är en Thunderbolt port?
Användbara länkar