Hem > V > Varför Får Jag Inte Mail Till Min Iphone?

Varför får jag inte Mail till min iphone?

Kontakta din e-postleverantör eller kontrollera deras statussida för att se om de har problem med tjänsten. Fråga din e-postleverantör eller systemadministratör om du har aktiverat några säkerhetsfunktioner eller begränsningar, såsom tvåstegsverifiering, för ditt e-postkonto.

Läs mer

Med hänsyn till detta, kan man ha två olika apple-id?

* Man kan ha flera Apple-ID, men då får man logga ut ur App Store som den ena Apple-ID:n och sedan in igen som den andre och det är helt enkelt klyddigt rent handgreppsmässigt. Man kan också fråga hur skapar man ett nytt icloud konto? Vanligtvis kan du följa anvisningarna som visas på skärmen för att skapa ett Apple-ID på en Apple TV, Android-enhet, smart-TV eller strömmande enhet. Du får ange ditt fullständiga namn, ditt födelsedatum, en e-postadress och en betalningsmetod.

Man kan också fråga kan man byta apple-id på en iphone?

Om du använder iOS 10.2 eller tidigare går du till Inställningar > iTunes och App Store. Om du är utloggad anger du ditt uppdaterade Apple-ID och lösenord. Om du är inloggad med ditt tidigare Apple-ID trycker du på ditt Apple-ID och sedan på Logga ut. Ange sedan ditt uppdaterade Apple-ID och lösenord. Därefter, vad menas med kontoåterställning apple? Kontoåterställning är en process för att få tillbaka ditt Apple-ID-konto när du inte har tillräckligt med information för att nollställa ditt lösenord. Av säkerhetsskäl kan det ta flera dagar eller mer innan du kan använda ditt konto igen.

Med hänsyn till detta, hur kan jag se mitt apple-id?

Ditt Apple-ID är det konto som du använder för att logga in på alla Apple-tjänster. Om du glömmer e-postadressen eller telefonnumret som du använder med ditt Apple-ID eller är osäker på om du har ett konto, kan du kolla upp det eller kontrollera om du redan är inloggad på en app eller tjänst. Vad försvinner om man byter Apple-ID? Byt från iPhone till Android

När överföringen är klar stänger du av iMessage och alla andra appar som använder ditt Apple-ID. Annars kommer textmeddelanden från andra Apple-telefoner att omdirigeras som iMessage till din gamla mobiltelefon istället för att komma som vanligt textmeddelande till din nya Android-telefon.

Dessutom, hur kan jag se mina bilder i icloud?

Så här kommer du åt iCloud-bilder

  1. Öppna appen Bilder.
  2. Tryck på fliken Bibliotek för att se dina bilder.
  3. Tryck på fliken Album för att se Mina album, Delade album, Personer och platser, Medietyper och Verktyg. Du kan även lära dig mer om innehåll som du delar med andra.
Dessutom, kan inte visa betrodda enheter?

Om du har problem med att visa dina betrodda enheter beror det sannolikt på att du inte är inloggad på ditt konto. Om du vill se dina betrodda enheter loggar du in på ditt konto och klickar på fliken "Säkerhet". Där bör du kunna se en lista över dina betrodda enheter. Om du fortfarande har problem kan du kontakta vårt supportteam för ytterligare hjälp.

Varför kan jag inte ta emot Mail?

Det finns många anledningar till att du inte kan ta emot e-post. Den vanligaste orsaken är att ditt e-postkonto har hackats och att hackarna har ändrat ditt lösenord så att du inte kan logga in. En annan möjlighet är att din e-posttjänst har stängts av någon anledning, till exempel på grund av utebliven betalning. Om du använder en e-posttjänst som Gmail kanske du inte kan ta emot e-post om du har överskridit din lagringsgräns. Slutligen kan det finnas ett problem med e-postservern som du försöker ansluta till och som hindrar dig från att ta emot e-post.

By Dicky

Kan man koppla en iPad till en skärm? :: Får man övervaka sina anställda?
Användbara länkar