Hem > V > Varför Försvinner Mail Från Min Iphone?

Varför försvinner Mail från min iphone?

I vissa e-postklienter kan du ställa in hur länge raderade mejl ligger kvar i papperskorgen. Öppna Inställningar > Mail och tryck på Konton. Gör något av följande: Om du använder ett iCloud-e-postkonto: Tryck på iCloud, tryck igen på iCloud och tryck sedan på iCloud-e-post.

Läs mer

Hur raderar man alla mail i Outlook?

Markera och ta bort e-postmeddelanden som inte är varandra genom att klicka på det första e-postmeddelandet, trycka på och hålla ned Ctrl-tangenten, klicka på varje e-postmeddelande som du vill ta bort och sedan trycka på Delete. Därmed, varför kan jag inte ta bort mail i outlook? ta bortmailOutlookta bort mail

Lösningen är följande:

  • Öppna Outlook.
  • Arkiv.
  • Kontoinställningar x2.
  • Markera din mail.
  • Ändra.
  • Fler inställningar.
  • Fliken Avancerat.
  • Där det står rotmappens sökväg, skriv: inbox.

Vad händer om man raderar ett skickat mail?

Anta att mottagaren inte har läst det ursprungliga meddelandet. Då tas det ursprungliga meddelandet bort och mottagaren informeras om att du, avsändaren, har tagit bort meddelandet från postlådan. Vad betyder stjärnmärkt mail? Stjärnor används tex för att markera vissa mail som extra viktiga eller för att du ska komma ihåg att svara på ett mail vid ett senare tillfälle. Alla mail som du väljer att stjärnmärka hamnar till vänster på sidan under etiketten Stjärnmärkt i huvudmenyn.

Därefter, kan man radera skickade mail gmail?

Klicka här helt enkelt på Ångra för att direkt avbryta utskicket av ditt mejl. 5. Ett nytt meddelande aviserar nu att Sändningen har ångrats. Det meddelande du skickade placerar sig därefter återigen i Utkast och dyker upp på skärmen så du antingen kan radera det eller spara det för framtiden. Hur markerar man alla mail? Markera det första mailet med ett vanligt klick. Ett vanligt klick på ett objekt gör att allt utom det du klickar på blir omarkerat. Håll ner shift och klicka på det andra objektet för att markera allt däremellan.

Hur får man bort olästa mail iPhone?

Öppna Mail och gå till din inkorg. Tryck på Ändra i det övre högra hörnet och välj sedan enskilda e-postmeddelanden som du vill radera eller tryck på Välj alla. Tryck på Släng eller Arkivera. Om endast Arkivera visas, håller du Arkivera intryckt för att se alternativ som Släng markerade mejl. Med detta i åtanke, var är min inkorg?

Det finns några möjliga platser där din inkorg kan finnas. Det kan vara en fysisk plats, t.ex. ett skrivbord eller ett arkivskåp. Alternativt kan det vara en virtuell plats, t.ex. ett e-postkonto eller ett meddelandeprogram.

Därmed, var hittar jag arkiverade mail?

I de flesta e-postprogram kan du hitta arkiverad e-post genom att gå till mappen "Archive". Denna mapp ligger vanligtvis på samma ställe som mapparna "Inbox" och "Sent". Om du inte hittar mappen "Archive" kan du kontrollera programmets inställningar för att se om det finns ett alternativ för att visa dolda mappar.

By Berhley Rupena

Var hamnar blockerade sms? :: Hur slänga gammal dator?
Användbara länkar