Hem > H > Hur Lång Tid Har Man Ångerrätt?

Hur lång tid har man ångerrätt?

Konsumenter har som grundregel rätt till 14 dagars ångerrätt när de handlar på distans och utanför affärslokaler, men det finns vissa undantag. Om du säljer en vara börjar ångerfristen gälla dagen efter att konsumenten tagit emot varan. Om du säljer en tjänst börjar ångerfristen gälla dagen efter att avtalet ingåtts.

Läs mer

Vad kostar Apple TV i månaden?

(1) Du får Apple TV+ gratis i tre månader när du köper en Apple-enhet. (2) Ett abonnemang kostar bara 59 kr per månad efter den kostnadsfria provperioden på sju dagar. Var ser jag mina prenumerationer? Öppna appen Inställningar. Tryck på ditt namn och sedan på Prenumerationer. Tryck på den prenumeration som du vill ändra. En lista visas om det finns olika typer av prenumerationer.

Dessutom, hur pausa match?

Om du däremot avregistrerar profilen betyder det att dina uppgifter raderas permanent. Denna åtgärd kan inte genomföras på sajten eller via en app. Om du vill stänga ditt konto ska du öppna sidan "Mitt konto" och "Stäng av min profil" eller kontakta kundtjänst på [email protected]. Måste man prenumerera på match? När du registrerar dig får du en översikt över många funktioner på sajten. Du kan skapa din profil och får tillgång till de främsta sökmotorerna för att upptäcka andra medlemmar. Du kan också mejla med medlemmar som har köpt tilläggstjänsten Premium utöver deras prenumeration.

Hur pausar jag mitt konto på match?

För att dölja din profil ska du göra på följande viset: –Öppna "Mitt konto" genom att föra musen över din profilbild högst upp till höger. – Klicka längst ned på sidan på "Stäng av min profil". – Bekräfta begäran genom att klicka på "Dölj min profil." sedan bekräftar du detta med dina inloggningsuppgifter. Och en annan fråga, hur kan man gömma en app? Så här gör du för att dölja appar:

Om du inte har några grupper kan du skapa en grupp genom att lägga appens ikonen över vilken annan ikon som helst, hålla kvar ikonen där en kort stund och sedan släppa. Fatta tag i ikonen igen (den här gången inuti gruppen) och dra ut den på höger skärmsida.

Hur stänger man av appar på Samsung?

Om en app har slutat fungera eller om du av någon annan anledning behöver stänga av den är det bara att hoppa in i applikationsbytaren med två klick på hemknappen i iOS eller ett klick på knappen längst ner till höger på moderna Android-telefoner och sedan ett svep upp eller ner över appen eller åt höger eller vänster, Hur stänger man av appar på iPhone?

Om du vill stänga av en app på din iPhone trycker du på appikonen och håller den intryckt tills alla appikoner börjar röra sig. När de har börjat gunga trycker du på "x" i hörnet av den app som du vill ta bort. Ett meddelande dyker upp och frågar om du är säker på att du vill radera appen. När du bekräftar det raderas appen från din iPhone.

Hur mycket kostar det att prenumerera på YouTube?

Det finns några olika prenumerationsalternativ för YouTube. Du kan teckna dig för YouTube TV för 50 dollar i månaden, YouTube Premium för 12 dollar i månaden eller YouTube Music Premium för 10 dollar i månaden.

By Gayn Sujata

Vad händer om man bryter mot upphovsrätten? :: Hur lägger man till en skrivare i nätverket?
Användbara länkar