Hem > V > Varför Kan Jag Inte Logga In På Itunes?

Varför kan jag inte logga in på iTunes?

Om du använder iOS 10.2 eller tidigare går du till Inställningar > iTunes och App Store.

  • Om du är utloggad anger du ditt uppdaterade Apple-ID och lösenord.
  • Om du är inloggad med ditt tidigare Apple-ID trycker du på ditt Apple-ID och sedan på Logga ut. Ange sedan ditt uppdaterade Apple-ID och lösenord.

Läs mer

Därefter, hur loggar jag in på itunes?

Välj Konto > Logga in i appen iTunes på datorn. Gör något av följande: Logga in med ditt Apple-ID: Ange ditt Apple-ID och lösenord och klicka på Nästa. Skapa ett Apple-ID: Klicka på Skapa nytt Apple-ID och följ anvisningarna på skärmen. Hur får jag tillbaka App Store på iPhone? Om du inte hittar App Store

Om App Store saknas på din enhet kan du ha aktiverat föräldrakontroll. Justera dina inställningar för köp i iTunes och App Store och se till att du väljer Tillåt för inställningen Installera appar. Efter det borde App Store visas igen på din enhet.

Vad menas med Kontoåterställning Apple?

Kontoåterställning är en process för att få tillbaka ditt Apple-ID-konto när du inte har tillräckligt med information för att nollställa ditt lösenord. Av säkerhetsskäl kan det ta flera dagar eller mer innan du kan använda ditt konto igen. Kan inte ansluta till iTunes iPhone? Se till att din iOS- eller iPadOS-enhet är påslagen, upplåst och på hemskärmen. Kontrollera att du har den senaste mjukvaran på din Mac eller Windows-dator. Se till att du har den senaste versionen om du använder iTunes. Om varningen Vill du lita på den här datorn visas ska du låsa upp datorn och trycka på Lita på.

Med tanke på detta, kan inte öppna min iphone?

Håll sidoknappen intryckt tills reglaget för avstängning visas. Dra reglaget och vänta sedan i 30 sekunder tills din enhet stängs av. Om din enhet har låst sig eller inte svarar, tvinga din enhet att starta om. Tryck och håll ned sidoknappen tills du ser Apple-logotypen för att slå på enheten igen. Folk frågar också hur laddar jag ner itunes till min dator? Du kan installera iTunes från antingen hämtningswebbplatsen för iTunes eller från Microsoft Store.

Vad menas med Anslut till iTunes?

Anslut enheten till datorn. Du kan ansluta enheten med en USB- eller USB-C-kabel eller Wi-Fi-anslutning. Information om aktivering av Wi-Fi-synkronisering finns i Synkronisera iTunes-innehåll på datorn med enheter via Wi-Fi. Klicka på enhetsknappen uppe till vänster i iTunes-fönstret i appen iTunes på datorn. Följaktligen, kan inte logga in på apple-id ny telefon?

Det kan finnas flera anledningar till att du inte kan logga in på ditt apple-id på din nya telefon. Den vanligaste orsaken är att du ännu inte har aktiverat din nya telefon hos din operatör. Om din nya telefon inte är aktiverad kan du inte logga in på ditt apple-id. En annan orsak kan vara att du inte anger rätt lösenord för din apple-id. Kontrollera att du anger det lösenord som du använder för att logga in på ditt apple-konto på din dator eller andra enheter. Om du har glömt ditt lösenord kan du återställa det genom att gå till webbplatsen för Apple-id. Kontrollera slutligen att du försöker logga in på rätt apple-id. Om du har flera apple-id kan du försöka logga in på fel apple-id.

Med detta i åtanke, hur laddar man ner app store igen?

Apples App Store är en digital distributionsplattform för iOS-appar. App Store drivs av Apple och lanserades första gången 2008.
Om du vill ladda ner App Store igen öppnar du App Store-appen på din iOS-enhet och trycker på fliken Uppdateringar. Tryck sedan på fliken Köpt och hitta den app du vill ladda ner. Slutligen trycker du på knappen Ladda ner bredvid appen.

By Colier Kushagra

Hur får jag tillbaka mina ikoner på skrivbordet? :: Varför kan jag inte ladda ner PDF?
Användbara länkar