Hem > V > Varför Kan Jag Inte Logga In På Routern?

Varför kan jag inte logga in på routern?

Möjliga orsaker

  • Ingen fysisk anslutning.
  • Felaktig IP-adress för datorn eller brandväggen.
  • Brandvägg eller popup-blockering.
  • Felaktigt angivna proxyinställningar.
  • Routern behöver återställas.

Läs mer

Hur ansluter jag till min router?

- Högerklicka på din trådlösa anslutning och välj Visa tillgängliga trådlösa nätverk. - Leta reda på namnet på ditt trådlösa nätverk och dubbelklicka på det. - Om du har valt ett lösenord för din router så kommer Windows i det här läget att fråga efter en nyckel. Ange det lösenord du valt och klicka på anslut. Hur kommer jag in i min router Telia? Döp om nätverk/byt nätverkslösenord med Smart Wifi-router

  1. Öppna en webbläsare och skriv in adressen 192.168.1.1 i adressfönstret.
  2. Logga in med dina användaruppgifter Om en inloggningsruta visas, ange Administrator som ditt användarnamn (Viktigt med stort A).
  3. Klicka på wifi.

Folk frågar också hur ändrar jag lösenord på min router?

Steg 1: Öppna webbläsaren och ange routerns IP-adress i adressfältet (standard är 192.168.0.1). Tryck på Retur. Steg 2: Förinställt användarnamn är admin, och lösenordet ska lämnas tomt (ingenting). Klicka på OK. Man kan också fråga vad är router inloggningsnamn? För att administrera din router så kan du logga in på routerns webgränssnitt. Våra routrar i DI/DIR serien har 192.168.0.1 som ip-adress i fabriksinställningarna. Denna adress skriver du in i adressfältet på din webläsare. Du kommer att få en fråga om ett användarnamn och ett lösenord.

Får ingen kontakt med min router?

Leta reda på aktuell anslutning och kolla raden Default Gateway. Där står IP-adressen till routern. Kontrollera också datorns nätverksinställningar. Använd helst DHCP för att erhålla en IP-adress, så att du är säker på att datorn använder samma adressområde som routern. Kan man koppla in en router till en router? Du kan inte ha mer än en router som delar ut ip-adresser i nätverket! Däremot finns många sätt att förstärka det trådlösa nätverket. Du kan ha en enkel switch i vardagsrummet, och kanske även en extra accesspunkt.

Dessutom, kan man använda en annan router som repeater?

Lite beroende på vilken router det är och exakt hur du vill koppla ihop de båda routrarna går det absolut att göra. En del routrar har ett så kallat extender-läge där de kan ta emot en trådlös signal och sedan skicka den vidare. Kan man använda en annan router än Telias?

Ja, det går bra att använda en router från en annan leverantör än Telia. Du behöver bara konfigurera routern för att använda Telias tjänster.

Följaktligen, hur loggar jag in på telia wifi?

Det är enkelt att logga in på Telia Wifi. Du behöver bara din Telia-inloggning och lösenord.
1. Gå till Telia Wifi-sidan på din enhet.
2. Välj "Telia Wifi" i listan över nätverk.
3. Ange dina inloggningsuppgifter.
4. Klicka på "Logga in".

By Byers

Hur laddar man ner en fil? :: Kan inte öppna Word dokument i iPhone?
Användbara länkar