Hem > H > Hur Laddar Man Ner Mp3 Filer På Iphone?

Hur laddar man ner MP3 filer på iPhone?

LaddafilerAndroidiOS

Spara en bild eller video på kamerarullen

  1. Öppna Google Drive-appen.
  2. Tryck på Mer. bredvid den fil du vill ladda ned.
  3. Tryck på Skicka en kopia.
  4. Beroende på filen trycker du på Spara bild eller Spara video.

Läs mer

Hur för man över ljudfiler från dator till iPhone?

Dra och släpp filer från en mapp eller ett fönster till listan Dokument för att kopiera dem till din enhet. Du kan även klicka på Lägg till, leta reda på filerna som du vill kopiera från datorn och sedan klicka på Välj. iTunes kopierar filerna till appen på din enhet. iTunes kopierar filerna till appen på din enhet. Hur kan jag ladda ner Musik gratis? Gratis musik på Google Drive ™ är en gratis programvara online som låter dig lyssna på musik online från din Google Drive. Musikfilerna lagras på din Google Drive Du behöver inte ladda ner musik till din dator innan du kan lyssna på musik.

Hur spara filer på iPhone?

Använd appen Filer för att hantera dina filer på din iPhone, iPad eller iPod touch. På din iPhone, iPad eller iPod touch kan du hantera dina filer i appen Filer. När du gör ändringar i dina filer på en enhet visas ändringarna automatiskt på varje enhet som använder iCloud Drive. Hur överför man bilder från iPhone till USB? Anslut först iPhone till en dator med en USB-kabel som kan överföra filer.

  1. Starta telefonen och lås upp den. Datorn kan inte hitta enheten om den är låst.
  2. På datorn väljer du Start och sedan Foton för att öppna appen Foton.
  3. Välj Importera > Från en USB-enhet och följ sedan instruktionerna.

Därmed, var hittar jag mina nedladdningar?

Hitta och öppna filer

  1. Öppna appen Filer på telefonen. Läs mer om var du hittar apparna.
  2. Nedladdade filer visas. Tryck på menyn. om du letar efter andra filer. Tryck på Mer Sortera efter om du vill sortera efter namn, datum, typ eller storlek.
  3. Tryck på en fil som du vill öppna.
Var hamnar sparade dokument på iPhone? Om du använder en iOS-enhet och har sparat filen lokalt på enheten visas den i appen Filer. Om du vill ta bort en nedladdad eller synkroniserad fil trycker du länge på filen, markerar den och trycker sedan på ikonen Ta bort.

Därefter, hur spara pdf på iphone?

Spara eller importera en PDF-fil

  1. Tryck på PDF-filen så att den öppnas.
  2. Tryck på knappen Dela .
  3. Svep åt vänster över appsymbolerna och tryck på Böcker. Om du inte ser Böcker trycker du på knappen Mer. Tryck sedan på Böcker.
Man kan också fråga hur ansluter jag min iphone till datorn?

Om du antar att du vill ha ett detaljerat svar på hur du ansluter din iPhone till datorn:
Du kan ansluta din iPhone till datorn med hjälp av en USB-kabel. Kontrollera först att den senaste versionen av iTunes är installerad på din dator. Anslut sedan din iPhone till datorn med hjälp av USB-kabeln som följde med enheten. När den är ansluten visas din iPhone i iTunes. Du kan sedan synkronisera ditt innehåll, till exempel musik, filmer, tv-program, foton med mera.

Vad är iCloud?

iCloud är en molnlagrings- och molntjänst från Apple Inc. som lanserades den 12 oktober 2011. År 2018 hade tjänsten uppskattningsvis 850 miljoner användare, vilket är en ökning från 782 miljoner användare 2016.

By Tearle Sobrio

Vad betyder GIF på svenska? :: Hur delar man ett Google dokument?
Användbara länkar