Hem > F > Finns Mp3-Spelare?

Finns MP3-spelare?

På jakt efter en smidig musikspelare för löprundan eller träningspasset? En MP3-spelare är både lätt och tar liten plats i fickan. Hos oss på NetOnNet hittar du MP3-spelare från populära märken som Apple, Sony m.

Läs mer

Hur fungerar en MP3-spelare?

En digital ljudspelare, även kallad mp3-spelare är något du kan bära med dig överallt medan du lyssnar på musik från den. Du lyssnar på musiken i hörlurar och man laddar oftast in musiken från datorn via en USB-kabel. Musiken lagras antagligen på ett minneskort, flashminne eller en hårddisk. När kom MP3 spelaren till Sverige? Mp3-tekniken slog igenom under andra halvan av 1990-talet. Den första mp3-spelaren var dataprogrammet Winplay3 som kom ut på marknaden 1995, men det var först hösten 1998 som man kunde börja ana de förändringar av musikkonsumtionen som vi kan se idag.

Hur spelar man upp MP3 på iPhone?

Att överföra MP3-låtar till din iPhone

  1. Öppna iTunes på datorn och välj Fil.
  2. Klicka på Lägg till fil i biblioteket och dubbelklicka på filen som du vill importera.
  3. Anslut din iPhone till datorn med hjälp av din iPhone USB-kabel.
  4. Hitta din iPhone under Enheter, klicka på den och sedan på fliken Musik.
Vad hände med Jens of Sweden? Jens of Sweden är ett varumärke vars huvudsakliga inriktning är MP3-spelare. Företaget Jens of Sweden AB, som tidigare stod för importen, begärdes i konkurs av Jens Nylander, VD, den 21 september 2005.

Vad används MP3 till?

MP3, egentligen MPEG-1 Audio Layer III (där 3:an syftar till "Layer III") är en del av standarden MPEG-1, senare vidareutvecklad i MPEG-2. Den används för komprimering av digitalt ljud och är den kanske vanligaste standarden för musikfiler på Internet. Vad är MP3 på CD? Nej. Generellt sett kan vanliga CD-spelare inte spela MP3-filer. De läste bara ljud-CD: n. För att spela MP3-filer på en CD-spelare bör du bränna MP3-filerna på CD-skivan.

Därefter, vad är en mp3?

MP3 är ett av de mest populära formaten för lagring av ljuddata. Filformatet som utvecklats av Fraunhofer Institute 1982 är förlustfullt i ljudkvalitet jämfört med CD. Hur laddar man ner Mp3 filer på iPhone?

Antag att du vill ladda ner en MP3-fil från internet till din iPhone:
1. Öppna webbläsaren Safari på din iPhone och gå till webbplatsen där du vill ladda ner MP3-filen.
2. Hitta MP3-filen på webbplatsen och tryck på den.
3. En ny sida öppnas och längst ner på skärmen trycker du på delningsknappen (det ser ut som en ruta med en pil som pekar uppåt).
4. Bläddra bland alternativen som visas och tryck på "Kopiera till iTunes".
5. Anslut din iPhone till datorn och öppna iTunes.
6. Välj din iPhone i listan över enheter till vänster på skärmen och klicka på fliken "Musik".
7. Se till att rutan "Sync music" är markerad och klicka på knappen "Apply" i det nedre högra hörnet av skärmen.
8. Din MP3-fil kommer nu att laddas ner till din iPhone.

Med tanke på detta, hur för man över ljudfiler från dator till iphone?

Ett sätt att överföra ljudfiler från en dator till en iPhone är att använda iTunes-programmet. För att göra detta ansluter du iPhone till datorn med hjälp av iPhone:s USB-kabel. Öppna sedan iTunes och välj iPhone i listan över enheter. Klicka sedan på fliken "Musik" och välj sedan alternativet "Synkronisera musik". Välj slutligen de musikfiler som du vill överföra och klicka på knappen "Sync".

By Frederico Szal

Hur lyssnar vi på Musik idag? :: Får man använda bilder från tidningar?
Användbara länkar