Hem > K > Kan Man Spela Blu Ray I Datorn?

Kan man spela Blu Ray i datorn?

Du måste ha en Bluray-spelare i datorn. Det fungerar inte med en vanlig DVD-spelare. Kostnaden för en Blurayspelare brukar börja vid 900 kronor. Du måste ha ett program på datorn med vars hjälp du visar filmen på skärmen.

Läs mer

Vilken DVD spelare ska jag köpa?

Vårt bästa val är Sony BDP-S6700. Andra DVD-spelare som är värda att överväga är Panasonic DVD-S700EB-KSony DVPSR210P, LG BP250 DGBRLLK och Panasonic DMR-EX97EB-K.. Var kan man köpa CD spelare? Hos oss på NetOnNet hittar du bärbara CD-spelare från märken som Philips, Andersson m. fl. Perfekt för solstolen eller resan. Beställ fraktfritt online eller besök din närmaste Lagershop.

Hur stort är ett DVD fodral?

Keepcase (ibland kallat DVD-fodral) är den vanligaste DVD-förpackningen. Den är en plastförpackning som mäter 135×190×14 mm. Vissa DVD-utgåvor har ett pappfodral runtomkring keepcasen. Hur mycket får plats på en DVD skiva? En DVD-skiva rymmer 4,7 GB, nästan fem gånger så många låtar som en CD-skiva.

Finns det något värde i CD skivor?

Vissa cd-skivor är mer begärliga än andra. Lars nämner bland andra David Bowies plattor som kom ut på RCA på 1980-talet. "Samlare är ute efter originalinspelningarna." Där handlar det om priser från 300 kronor upp till tusenlappen. Hur kopplar man scart till HDMI? Om du endast har en HDMI port, så kan en SCART till HDMI adapter låta dig ansluta. Du kan också använda olika typer av SCART adaptrar, såsom en SCART till VGA adapter och en SCART till USB adapter, för att dra nytta av andra displayer och monitorer.

Folk frågar också hur bränner man en cd skiva?

CDrippar

Rippa musik från en CD

  1. Öppna Windows Media Player.
  2. Sätt in en ljud-CD i datorns CD-enhet.
  3. Välj knappen rippa CD-skiva .
Vad är en blu ray spelare?

En Blu-ray-spelare är en enhet som spelar upp Blu-ray-skivor. Blu-ray-skivor är optiska skivor som liknar DVD-skivor, men de har högre kapacitet och kan lagra mer data. Blu-ray-spelare kan också spela upp DVD-skivor och CD-skivor.

Folk frågar också hur rengör man dvd spelare?

Du kan rengöra DVD-spelarens utsida med en mjuk, torr trasa. Om spelaren är mycket smutsig kan du använda en lätt fuktad trasa. Använd inga rengöringslösningar eller lösningsmedel på spelaren.
För att rengöra DVD-spelarens insida måste du öppna den. Koppla först ur spelaren från alla strömkällor. Ta sedan bort eventuella skivor från spelaren. Därefter letar du upp linsen. Linsen är en liten, cirkulär glasbit som sitter inuti spelaren. Torka försiktigt av linsen med en mjuk, torr trasa. Om linsen är mycket smutsig kan du använda en lätt fuktad trasa. Använd inga rengöringslösningar eller lösningsmedel på linsen. När du har rengjort linsen sätter du ihop spelaren igen och kopplar in den igen.

By Kamilah Vein

Hur får man fler följare på Twitter? :: Vad betyder GIF på svenska?
Användbara länkar