Hem > H > Hur Kommer Jag In På Whatsapp?

Hur kommer jag in på WhatsApp?

Så här kommer du igång med WhatsApp Messenger

  1. Hämta appen och starta den: ladda ned WhatsApp Messenger gratis från Google Play Store eller Apple App Store.
  2. Granska användarvillkoren: läs igenom användarvillkoren och sekretesspolicyn.

Läs mer

Man kan också fråga hur kan whatsapp vara gratis?

Att ladda ner, installera och använd WhatsApp är idag helt kostnadsfritt. Meddelandetjänsten är gratis vilket betyder att du inte behöver registrera någon betallösning. På så vis är det säkert och praktiskt att använda WhatsApp idag, exempelvis vid sidan av Messenger, SMS och iMessage. Varför ska man inte använda WhatsApp? Som användare bör man även sätta press på leverantören, man ska kunna kräva mer av ett appföretag av den kalibern. Tydligen så har utvecklarna av Whatsapp även löst krypteringen på helt olika sätt på iOS och Android. Det tyder på att de har separata avdelningar/programmerare som löser det "på sitt eget sätt".

Följaktligen, vad är fördelen med whatsapp?

De senaste åren har Whatsapp utvecklats och fått några smarta, nya funktioner. Du kan exempelvis använda appen för röst- och videosamtal – på samma sätt som exempelvis Skype. Du kan också kommunicera anonymt, eftersom samtalen har blivit krypterade. Dessutom har den fått en efterlängtad webb-version. Vad kommer att hända med WhatsApp? Från och med den ändrar Facebook WhatsApp användarvillkor. En betydande förändring avser delning av användardata. För närvarande får användarna ett varningsmeddelande som de måste avvisa varje dag. Den 15 maj blir det obligatoriskt att acceptera ändringarna.

Är Messenger och Facebook samma sak?

Facebook Messenger eller i dagligt tal bara Messenger är en undertjänst till det sociala nätverket Facebook. Med hänsyn till detta, hur säker är whatsapp? Integritetsskydd och säkerhet är en del av vårt DNA

Några av dina mest privata ögonblick delas via WhatsApp och det är därför vi har byggt in end-to-end-kryptering i appen. När vi end-to-end-krypterar dina meddelanden, bilder, videoklipp, röstmeddelanden, dokument och samtal skyddar vi dem från att hamna i fel händer.

Med tanke på detta, Är messenger gratis?

1. Facebook Messenger

Mer specifikt erbjuder Facebooks meddelande-app röstsamtal, textmeddelanden samt en gruppchatt-funktion, som alla är gratis att nyttja. Du behöver inte heller vara Facebook-kompis med en specifik person för att du ska kunna börja chatta med denne via appen.
Och en annan fråga, hur säker är signal system?

Signalsystemet är mycket säkert. Det använder en kombination av fysiska säkerhetsåtgärder och kryptering för att skydda data.

Hur använder man appen signal?

Signal är en meddelandeapp som använder end-to-end-kryptering för att skydda dina samtal. Så här använder du den:
1. Ladda ner appen. Signal finns tillgänglig för iOS, Android och Windows.
2. Skapa ett konto. Du måste ange ett telefonnummer för att skapa ett konto.
3. Lägg till kontakter. Signal lägger automatiskt till kontakter från din adressbok som också är Signal-användare. Du kan också lägga till kontakter manuellt med hjälp av deras telefonnummer.
4. Börja chatta. Tryck på en kontakt för att starta en konversation. Signal stöder text-, röst- och videosamtal.
5. Aktivera kryptering från början till slut. Signal använder end-to-end-kryptering som standard, men du måste verifiera säkerheten för dina konversationer. Detta gör du genom att trycka på låsikonen i en konversation och jämföra säkerhetskoderna.

By Thibaud Sangha

Kan bara prata med högtalare iPhone? :: Hur stora filer kan man skicka med Skype?
Användbara länkar