Hem > H > Hur Vet Man Om Man Har Blivit Blockerad På Whatsapp?

Hur vet man om man har blivit blockerad på whatsapp?

Om du skickar ett meddelande till den personen och det stannar i en enda bock, betyder det att detta meddelande inte har nått den personen. Om den personen har blockerat oss kommer det meddelandet aldrig fram. Det kommer att stanna för alltid med den enda bocken.

Läs mer

Kan man blockera någon på Gmail?

Blockera en e-postadress

Öppna Gmail på datorn. Öppna meddelandet. uppe till höger. Klicka på Blockera [avsändare].
Följaktligen, hur vet man att man är blockerad på iphone? Blockerade nummer dyker inte upp i listan över inkommande samtal och meddelanden från dem försvinner spårlöst utan att du behöver se dem. Andra kan så klart även blockera dig, och om du har försökt nå någon utan framgång kanske du har blivit blockerad.

Varför kan jag inte nå det önskade numret?

V.v. kontrollera numret och försök igen." Efter ett tag funkar det. Samma sak kan hända när hon ringer mig. Det kan bero på dålig täckning men meddelandet indikerar något allvarligare fel. Hur vet man om ett sms har kommit fram? När du öppna upp Handcent så välj: meny>Mer>Leveransrapport där får du en lång lista på alla sms när den har skickas och när den kom fram. <<Detta krävs att du har leveransrapport aktiverat. För annars i Handcent i samtals "dialogen" så för man bara reda på när den är skickad från mobilen.

Varför får jag spam sms?

Nu för tiden är det vanligt med falska sms. Helt enkelt sms som ser ut att komma från betrodda avsändare, men i verkligheten är det precis tvärtom. Vanligen går det till så att det falska sms:et som skickas ut även innehåller en länk. Man kan också fråga varför blockerar man någon? Om du inte vill att en viss person ska se din profil, lägga till dig som vän eller skicka ett meddelande till dig kan du blockera personen. Obs! Om du väljer att ta bort någon som vän blir även du borttagen från den personens vänlista. Om du vill bli vän med personen igen måste du skicka en ny vänförfrågan.

Hur blockerar man?

Öppna telefonappen. Tryck på ikonen "i" bredvid numret du vill blockera. Tryck på menyikonen med två punkter längst upp till höger. Välj Lägg till i svartlista. Hur får jag fram samtalshistorik?

Det finns flera olika sätt att få tag på din samtalshistorik. Om du har en Android-telefon kan du till exempel använda Google Play Store-appen för att söka efter och installera en app som heter Samtalshistorik. När du har installera appen, starta den och logga in med ditt Google-konto. Därefter borde du kunna se din samtalshistorik.
Det finns även möjlighet att få tag på din samtalshistorik genom att logga in på Mina Sidor hos Telia. Gå in på Mina Sidor, logga in med ditt användarnamn och lösenord och välj sedan Meny > Telefoni > Samtalshistorik. Där bör du kunna se en lista med alla dina inkommande och utgående samtal, med tidsangivelse och samtalstid.

Vad menas med ogiltigt nummer?

En ogiltig nummer är ett nummer som inte är giltigt för användning med ett visst program eller en viss process.

By Ligetti Nieng

Kan man blockera någon man inte är vän med? :: Hur kan man blockera sms?
Användbara länkar