Hem > V > Vad Innebär Det Att Prenumerera På Youtube?

Vad innebär det att prenumerera på YouTube?

Du hittar knappen Prenumerera under alla YouTube-videor eller på en kanalsida. När du prenumererar på en kanal visas alla nya videor som publiceras på den kanalen i flödet Prenumerationer. Du kan också få aviseringar när en kanal du prenumererar på publicerar nytt innehåll.

Läs mer

Hur kan man se sina prenumeranter på YouTube?

I kanalens översikt finns en lista över dina senaste prenumeranter. Du kan även se antalet prenumeranter över tid i YouTube Studio. Hur mycket tjänar man på 10000 visningar på YouTube? Som ägare till en Youtube-kanal kan du tjäna mellan fem kronor och fyrtio kronor per 1000 visningar. Hur mycket du faktiskt får beror på ämnet för dina videos och den typ av interaktion du får från besökaren när det gäller annonserna.

Måste man logga in på YouTube?

Du kan interagera med dina favoritkanaler och -artister. När du är inloggad kan du kommentera på videor och inlägg för att tala om vad du tycker om videon, ställa frågor och ta kontakt med andra fans. Dessutom kan du vara med och göra YouTube bättre för alla genom att använda verktyg som Rapportera och Blockera. Vad kostar en prenumeration på YouTube? YouTube Premium kostar 119 kronor i månaden. Den första månaden är gratis och YouTube meddelar när det är en vecka kvar av gratismånaden. För att få en gratismånad krävs dock att du uppger betalkortsinformationen först.

Därefter, vad kostar youtube premium i månaden?

Så för att nå dessa människor provar YouTube nu ett nytt premiumabonnemang som de kallar för Premium Lite. Detta abonnemang kostar 69 kronor i månaden istället för de 119 kronorna som vanliga YouTube Premium kostar. Och en annan fråga, hur gör man så att folk kan prenumerera på snap? Det finns inte många profiler med knappen Prenumerera, och det beror på att Snapchat har specifika regler och standarder för dem. To get that Subscribe button, you have to become a Snapchat Creator. Det finns två sätt som en Snapchatter kan gå från den vanliga profilen till Skaparprofilen och få prenumerera-knappen.

Folk frågar också hur man sätter på kommentarer på youtube?

Ändra kommentarsinställningar för en video

  1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Innehåll i menyn till vänster.
  3. Klicka på en videos miniatyr.
  4. Scrolla ned. klicka på VISA MER.
  5. Under Kommentarer och betyg väljer du dina kommentarsinställningar.
  6. Klicka på Spara.
Är YouTube gratis? Youtube är en av de mest populära internettjänsterna bland svenska ungdomar. Det är gratis att titta men ofta visas reklam före, och ibland mitt i, filmerna. Filmerna är till största delen amatörproducerade men det finns också mycket material som skapats av professionella producenter och företag.

Med tanke på detta, hur mycket pengar tjänar misslisibell?

Det finns inget slutgiltigt svar på den här frågan eftersom det kan variera mycket beroende på ett antal faktorer, t.ex. hur många tittare hon har, hur mycket tid hon ägnar åt att streama, vilka donationer hon får och vilka sponsorer eller annonser hon har. Baserat på den genomsnittliga summan pengar som Twitch-streamare tjänar uppskattas det dock att misslisibell kan tjäna allt från några hundra till några tusen dollar per månad.

By Friedman Schuler

Hur rensar jag min dator gratis? :: Hur packar man upp en RAR fil?
Användbara länkar