Hem > r > Är Det Gratis Att Prenumerera På Youtube?

Är det gratis att prenumerera på YouTube?

Idag fick jag en fråga om varför ska man prenumerera på en kanal man gillar på Youtube. Det är ju självklart helt frivilligt och helt gratis. Youtube vill gärna att man ska betala, men det behövs absolut inte för att man ska kunna prenumerera på en kanal som till exempel 'Christinas sytips'.

Läs mer

Vad betyder att prenumerera på YouTube?

Du hittar knappen Prenumerera under alla YouTube-videor eller på en kanalsida. När du prenumererar på en kanal visas alla nya videor som publiceras på den kanalen i flödet Prenumerationer. Du kan också få aviseringar när en kanal du prenumererar på publicerar nytt innehåll. Vad kostar YouTube Premium i månaden? Så för att nå dessa människor provar YouTube nu ett nytt premiumabonnemang som de kallar för Premium Lite. Detta abonnemang kostar 69 kronor i månaden istället för de 119 kronorna som vanliga YouTube Premium kostar.

Hur mycket pengar får man för 1 miljon visningar på YouTube?

Som ägare till en Youtube-kanal kan du tjäna mellan fem kronor och fyrtio kronor per 1000 visningar. Hur mycket du faktiskt får beror på ämnet för dina videos och den typ av interaktion du får från besökaren när det gäller annonserna. Vad kostar det att använda YouTube? Hur mycket kostar YouTube Premium? Inledningsvis hade YouTube Red-prenumerationstjänsten en prislapp på 9,99 USD per månad. På grund av de nya bonustjänsterna, som YouTube Music Premium, kostar YouTube Premium dock $ 11,99 per månad (£ 11,99 i Storbritannien) från och med maj 2019.

Hur gör man för att prenumerera på YouTube?

Prenumerera på en kanal

  1. Öppna YouTube-appen eller besök m.youtube.com.
  2. Logga in på YouTube.
  3. Om du är på fliken Hem : Tryck på kanalikonen under videon vars kanal du vill prenumerera på. Tryck på Prenumerera .
  4. Om du tittar på en video vars kanal du vill prenumerera på: Tryck på Prenumerera under videon.
Hur prenumererar man? prenumerera

Prenumerera på en kanal
  1. Logga in på YouTube på datorn.
  2. Öppna en video vars kanal du vill prenumerera på.
  3. Klicka på Prenumerera under videospelaren.

Dessutom, kan man se vem som gillar på youtube?

Rapporten Gilla-markeringar (i förhållande till ogilla-markeringar) visar en sammanfattning av hur många tittare som har gillat och ogillat dina videor. Du kan lägga till mätvärdet Gilla-markeringar (i förhållande till ogilla-markeringar) med den utökade statistikrapporten på kanalnivå. Hur fungerar YouTube kanal?

YouTube är en video- och delningsplattform som tillhandahåller användare med en mängd olika funktioner. YouTube-kanaler är en av dessa funktioner och är ett sätt för användare att samla sina favoritvideor på ett och samma ställe. En YouTube-kanal är som en TV-kanal, fast på nätet. Precis som TV-kanaler har YouTube-kanaler olika innehåll och ämnen. Några av de mest populära YouTube-kanalerna handlar om musik, film, spel, nyheter och mode. För att kunna titta på innehållet på en YouTube-kanal måste man först registrera sig på YouTube. Därefter kan man söka efter YouTube-kanaler som man är intresserad av och prenumerera på dem. Prenumeration innebär att man får ett meddelande varje gång en ny video publiceras på den valda YouTube-kanalen.

Därefter, hur betalar man för youtube premium?

Det finns två sätt att betala för YouTube Premium. Antingen kan du betala med en prenumeration på Google Play Music eller med en separat YouTube Premium-prenumeration. För att betala med en prenumeration på Google Play Music måste du först registrera dig för en Google Play Music-prenumeration. Därefter kan du aktivera YouTube Premium i appen Google Play Music eller på webbplatsen play.google.com. För att betala för YouTube Premium med en separat prenumeration måste du först registrera dig på youtube.com/premium. Därefter kan du välja vilket betalningssätt du vill använda, inklusive kreditkort, PayPal eller fakturering via mobiloperatörer.

By Hope Diekrager

Vad innehåller YouTube Premium? :: Vad betyder att prenumerera på YouTube?
Användbara länkar