Hem > V > Varför Går Det Inte Att Logga In På Youtube?

Varför går det inte att logga in på YouTube?

Om du inte kan logga in med ditt användarnamn för YouTube kan du prova att logga in på YouTube med ditt Google-konto. Ange sedan samma lösenord som du har loggat in på YouTube med. Du loggar fortfarande in på samma konto som tidigare, men du måste ange kontots e-postadress i stället för användarnamnet för YouTube.

Läs mer

Kan man dölja sin YouTube-kanal?

Du kan dölja innehåll från din YouTube-kanal och välja att återaktivera den senare. När du döljer din kanal görs kanalnamnet, videor, gilla-markeringar, prenumerationer och prenumeranter privata. Alla dina kommentarer och svar tas bort permanent. Ditt kontoinnehåll i andra av Googles tjänster tas inte bort. Med tanke på detta, hur kommer man i kontakt med youtube? Logga in på din YouTube-kanal. Tryck på din profilbild och välj sedan Hjälp och feedback. Välj Kontakta oss under Behöver du mer hjälp? Följ anvisningarna för att chatta med vårt supportteam för kreatörer.

Hur ändrar man Notisljud på iPhone?

Ställa in ljudsignalen för meddelanden

  1. Öppna Inställningar > Ljud och haptik (på modeller som stöds) eller Ljud (andra modeller).
  2. Tryck på SMS-signal och gör sedan något av följande: Tryck på Vibrering och välj ett alternativ. Tryck på ett ljud under Notisljud.
Dessutom, hur höjer jag ljudet på mobilen? Höja och sänka volymen
  1. Tryck på en av volymknapparna.
  2. Tryck på menyn. till höger. Om Inställningar inte visas läser du anvisningarna för äldre Android-versioner.
  3. Dra volymreglagen högst upp som du vill ha dem: Mediavolym: Musik, videor, spel och andra mediefiler. Samtalsvolym: Volym för den du pratar i telefon med.

Varför sänks ljudstyrkan på iPhone?

Gillar du att lyssna på musik med hög volym på din Iphone har du kanske lagt märke till att ljudvolymen plötsligt kan sänkas rejält, detta i syfte att skydda din hörsel. På motsvarande sätt, varför har jag inget ljud på datorn? För att kontrollera drivrutinerna på din PC öppnar du Start-menyn och högerklickar sedan på Dator. Välj därefter Hantera följt av Enhetshanteraren. Efter detta ser du en lista över samtliga komponenter i din dator. Ser du ingen punkt som heter Ljud tyder detta på att det saknas drivrutiner för ljudkortet.

Varför har jag inget ljud på min dator?

Kontrollera ljudinställningarna

Kontrollera att ljudet inte är avstängt eller inaktiverat för dina ljudenheter. Högerklicka på högtalarikonen i Aktivitetsfältet och välj Öppna Volymkontrollen. Ljudkontroller för dina enheter visas. Kontrollera att ljudet inte är avstängt för någon av dem.
Hur man öppnar Enhetshanteraren?

Det finns flera sätt att öppna Enhetshanteraren:
1. Högerklicka på Min dator och välj Egenskaper.
2. Klicka på fliken Maskinvara och klicka sedan på knappen Enhetshanteraren.
3. Öppna kontrollpanelen och dubbelklicka på ikonen System.
4. Klicka på fliken Maskinvara och klicka sedan på knappen Enhetshanteraren.
5. Öppna Start-menyn och välj sedan Kör. Skriv "devmgmt.msc" i rutan Öppna och klicka på knappen OK.

Hur ställer man in ljudet på Spotify?

Det finns några sätt att justera ljudet i Spotify. Om du använder skrivbordsappen kan du klicka på "Settings" (inställningar) i det övre högra hörnet och sedan justera inställningarna för "Equalizer". Om du använder webbspelaren kan du klicka på "Settings" (inställningar) i det nedre högra hörnet och sedan justera "Equalizer"-inställningarna. Om du använder mobilappen kan du också gå till "Ditt bibliotek" och sedan klicka på "Inställningar" i det övre högra hörnet. Därifrån kan du justera inställningarna för "Equalizer".

By Huntingdon

Varför funkar inte ljudet på min Samsung tv? :: Varför står det inte säker på vissa sidor?
Användbara länkar