Hem > V > Varför Står Det Inte Säker På Vissa Sidor?

Varför står det inte säker på vissa sidor?

Den är inte farlig. Att anslutningen till webbplatsen är säker beror oftast på en av två saker: Din hemsida har inget SSL-Certifikat. Din hemsida har ett SSL-certifikat men dina länkar pekar mot http och inte mot https.

Läs mer

Med detta i åtanke, vad betyder det att anslutningen inte är privat?

Vad är felet Anslutningen är inte privat? Felet "Anslutningen är inte privat" dyker endast upp på webbplatser som körs över HTTPS (eller borde köras över HTTPS). När du besöker en webbplats skickar din webbläsare en förfrågan till servern där webbplatsen är hostad. Hur får man bort Anslutningen är inte privat? Radera http:// och ange https:// . Om det inte fungerar kontaktar du webbplatsens ägare och ber att webbplatsen och uppgifterna skyddas med HTTPS. Ange inte privata eller personliga uppgifter på den här sidan. Undvik om möjligt att använda webbplatsen.

Med tanke på detta, kan inte öppna vissa sidor på internet?

Vissa nätverksinställningar, till exempel de som är relaterade till användandet av en proxyserver eller en anpassad DNS-server, kan påverka åtkomsten till innehåll på internet. Även om du inte har ändrat dina nätverksinställningar så kanske du har installerat mjukvara som har ändrat dessa inställningar åt dig. Är inte säker korsord? Synonymer till osäker

  • ostadig, labil, vacklande, instabil, skranglig, rank, bräcklig; opålitlig, tvivelaktig, svävande, preliminär. otrygg, riskabel, farofylld, farlig, hotad, utsatt, prekär. oviss, oklar, svårbedömd, otillförlitlig.
  • Användarnas bidrag. vansklig, darrig,

Hur skaffar man SSL-certifikat?

skaffarSSLcertifikat

Visa SSL för din domän

  1. Öppna Google Domains.
  2. Välj din domän.
  3. Klicka på menyn .
  4. Klicka på Säkerhet.
  5. Scrolla till rutan SSL-certifikat.
  6. Om du har ett eller flera SSL-certifikat kan du utöka certifikatrutan för mer information.
Kan inte upprätta säker anslutning Android? Starta om enheten.

Det kan låta enkelt, men ibland är det allt som krävs för att åtgärda en dålig anslutning. Om det inte fungerar att starta om byter du mellan wifi och mobildata: Öppna appen Inställningar och tryck på Nätverk och internet eller Anslutningar.

Med tanke på detta, Är https säkert?

Amerikanska FBI går nu ut och varnar för att protokollet Https (Hypertext transfer protocol secure) inte garanterar någon säkerhet – något många verkar tro. Protokollet innebär att det finns en krypterad och säker anslutning till en server, men säger det ingenting om att själva servern är säker. Följaktligen, varför https?

Huvudanledningen till att HTTPS används är att det ger en säker anslutning mellan en användare och en webbplats. Detta innebär att all data som skickas mellan de två är krypterad, vilket gör det mycket svårare för någon att avlyssna och läsa data. HTTPS används också för att verifiera en webbplats identitet, vilket kan bidra till att förhindra att användare omdirigeras till skadliga webbplatser som kan nätfiska efter deras personuppgifter.

Kan inte ansluta till sidan på ett säkert sätt?

Detta är ett vanligt fel som kan uppstå av olika anledningar. Den vanligaste orsaken är att webbplatsen inte är konfigurerad för att använda SSL (Secure Socket Layer). SSL är ett protokoll som används för att kryptera kommunikationen mellan en webbserver och en webbläsare. För att kunna ansluta till en webbplats på ett säkert sätt måste webbplatsen ha ett giltigt SSL-certifikat.
En annan vanlig orsak till det här felet är att webbläsaren inte är konfigurerad för att lita på webbplatsens SSL-certifikat. När en webbläsare ansluter till en webbplats kontrollerar den om webbplatsens SSL-certifikat är giltigt. Om certifikatet inte är giltigt visar webbläsaren ett varningsmeddelande.
Om du får det här felet bör du kontakta webbplatsens ägare och be dem konfigurera webbplatsen så att den använder SSL. Du kan också försöka ändra webbläsarens inställningar så att du litar på webbplatsens SSL-certifikat.

By Jared Detter

Varför går det inte att logga in på YouTube? :: Vad ska man göra om man klickat på en länk?
Användbara länkar