Hem > V > Varför Kommer Jag Inte In På Vissa Webbplatser?

Varför kommer jag inte in på vissa webbplatser?

Vissa nätverksinställningar, till exempel de som är relaterade till användandet av en proxyserver eller en anpassad DNS-server, kan påverka åtkomsten till innehåll på internet. Även om du inte har ändrat dina nätverksinställningar så kanske du har installerat mjukvara som har ändrat dessa inställningar åt dig.

Läs mer

Följaktligen, kan inte nå den här sidan?

Felmeddelandet "Den här sidan kan inte visas" visas när du bläddrar på en Google-webbsida i Internet Explorer 11. Obs!: Stödet för Internet Explorer 11 på datorn tas bort och supporten tas bort (en lista över vad som omfattas finns i Vanliga frågor och svar). Man kan också fråga varför har google chrome slutat fungera? Du kan starta om datorn och se om det löser problemet. Om ingen av lösningarna ovan fungerar föreslår vi att du avinstallerar och installerar om Chrome. Att avinstallera och installera om Chrome kan åtgärda problem med sökmotorn, popupfönster, uppdateringar och annat som kan ha lett till att Chrome inte öppnas.

Varför svarar inte servern?

Servern är nere eller kan inte nås på grund av nätverksproblem. Kan även bero på att servermjukvaran är nere eller så är den överbelastad. Felaktiga inställningar för dns-servrarna. Överbelastad server eller internt serverfel. Vad gör man när DNS servern inte svarar? Börja med att felsöka för att utesluta andra problem än DNS-servern. En bra början är att felsöka huruvida problemet är med routern, webbläsaren eller enheten du försöker använda. Har du redan felsökt och vet med säkerhet att problemet beror på din DNS?

Därefter, varför blockeras vissa sidor?

Du kan öka produktiviteten och skydda organisationen från virus och skadligt innehåll på vissa webbplatser genom att begränsa användarnas internetåtkomst. Vad är kompatibilitetsvyn? När du aktiverar Kompatibilitetsvy visas webbplatsen alltid i kompatibilitetsvyn när du besöker den från Internet Explorer. Du kan inaktivera detta när som helst genom att ta bort webbplatsen från kompatibilitetsvylistan. Visningsproblem för webbplatser kan orsakas av annat än att den är inkompatibel med webbläsaren.

Kan man blockera vissa hemsidor?

I dessa avsnitt är allt vi behöver göra att lägga till en webbplats som vi vill blockera i detta avseende. Så vi klickar på blockknappen och sedan kommer vi att bli ombedd att ange webbadressen till den här webbplatsen som vi ska blockera i Google Chrome. Hur får man bort Anslutningen är inte privat?

Det finns några olika sätt att ta bort felmeddelandet "Anslutningen är inte privat" i Google Chrome, beroende på orsaken till felmeddelandet.
1. Om felet orsakas av ett föråldrat rotcertifikat kan du uppdatera rotcertifikaten på din dator genom att följa instruktionerna här: https://support.google.com/chrome/answer/6098869?hl=en
2. Om felet orsakas av ett självsignerat certifikat kan du lägga till ett undantag för det certifikatet genom att följa instruktionerna här: https://support.google.com/chrome/answer/6098868?hl=en
3. Om felet orsakas av ett felanpassat domännamn (t.ex. du försöker besöka www.example.com men certifikatet är för www.example.net) kan du ändra domänen i adressfältet så att den matchar certifikatet och sedan fortsätta.
4. Om felet orsakas av ett ogiltigt certifikat kan du kontakta webbplatsens ägare och begära ett nytt certifikat.

Kan inte ansluta till sidan på ett säkert sätt?

Detta är ett vanligt fel som kan uppstå när man försöker ansluta till en webbplats via en HTTPS-anslutning. Det finns några möjliga orsaker till det här felet:
1) Webbplatsens SSL-certifikat är inte giltigt. När en webbplats SSL-certifikat inte är giltigt betyder det att webbplatsen inte använder ett giltigt säkerhetscertifikat för att kryptera information som skickas mellan webbplatsen och användaren. Detta kan hända om webbplatsens SSL-certifikat har gått ut eller om certifikatet inte kommer från en betrodd källa.
2) Webbplatsen använder en föråldrad eller ej stödd krypteringsmetod. HTTPS-anslutningar måste använda en stark krypteringsmetod för att vara säkra. Om webbplatsen använder en föråldrad eller ostödd krypteringsmetod kan det vara möjligt för någon att avlyssna och läsa den information som skickas mellan webbplatsen och användaren.
3) Användarens dator är inte konfigurerad för att lita på webbplatsens SSL-certifikat. När en användares dator inte är konfigurerad för att lita på webbplatsens SSL-certifikat innebär det att datorn inte känner igen webbplatsens certifikat som en betrodd källa. Detta kan hända om webbplatsens certifikat inte kommer från en betrodd CA (Certification Authority) eller om användarens dator inte är konfigurerad för att lita på den CA som utfärdat certifikatet.
4) Det finns ett problem med webbplatsens server. Om webbplatsens server inte är korrekt konfigurerad kan det vara möjligt för någon att avlyssna och läsa den information som skickas mellan webbplatsen och användaren.
Om du ser det här felet rekommenderas att du kontaktar webbplatsens administratör för att lösa problemet.

By Mordecai

Vad kan en dator göra? :: Vad är det som drar mest el?
Användbara länkar