Hem > K > Kan Man Returnera Airpods?

Kan man returnera AirPods?

Om du inte är nöjd med ditt köp kan du, inom fjorton (14) kalenderdagar från det att du hämtade produkten/produkterna, returnera den/dem tillsammans med originalkvittot, originalförpackningen och inkluderade tillbehör. Om du vill returnera produkterna till en Apple Store måste detta ske till en butik belägen i Sverige.

Läs mer

Med tanke på detta, kan man få nya airpods om man har garanti?

AirPods och AppleCare+

Du behöver bara skicka tillbaka din AirPod eller dina AirPods och/eller det skadade laddningsetuiet till oss. Detta räknas som ett fall. Vi ersätter de skadade varorna. Om du inte har ett AppleCare+-abonnemang betalar du avgiften utanför garantin.
Hur länge har Apple garanti? Apples ettåriga (1) begränsade garanti – (SVERIGE) Apples ettåriga begränsade garanti är en frivillig garanti från tillverkaren. Den ger rättigheter skilda från de rättigheter som tillhandahålls av konsumentlagstiftningen, inklusive men inte begränsat till de som rör produkter som inte uppfyller kraven.

Kan man reklamera en Iphone?

Enligt svensk konsumentlagstiftning har konsumenter rätt till kostnadsfri reparation, byte, prisavdrag eller återbetalning från säljaren för defekta varor eller varor som inte överensstämmer med köpeavtalet. Rättigheterna upphör tre år efter att varorna levererats. Och därefter, kan man returnera in ear hörlurar? Varan som returneras skall vara i väsentligen oförändrat skick och alla tillbehör skall finnas med enligt konsumentköplagen. In-ear, On-ear & Over –ear hörlurar kan endast returneras i obruten förpackning. Du ansvarar för returfrakten och kostnaden för denna.

Med tanke på detta, får man returnera hörlurar?

Öppet köp och bytesrätt är ett frivilligt åtagande från företagets sida. Konsumenten har inte någon sådan rättighet enligt lag. Företaget har möjlighet att kräva att varan skall återlämnas i originalförpackningen. En konsument köpte ett par hörlurar för 795 kr. Med hänsyn till detta, vad gör man om man tappar en airpod? Ja - om du tappar en AirPod kan du köpa en ny under Service och Reparation hos Apple.

Vad ingår i Apples garanti?

Obs! Alla anspråk som görs under Apples ettåriga begränsade garanti kommer att regleras av de villkor som anges i detta garantidokument. Dessutom kommer Apple att ge dig tillgång till teknisk telefonsupport under en period på nittio (90) dagar från leveransen av Apple-produkterna. Och en annan fråga, hur mycket kostar en airpod?

Detaljhandelspriset för en enskild AirPod är 159 dollar. Priset kan dock variera beroende på återförsäljare.

Har jag garanti Apple?

Det finns inget slutgiltigt svar på den här frågan eftersom Apples garantipolicy varierar från land till land. Generellt sett erbjuder Apple dock en ettårig begränsad garanti på alla sina produkter, inklusive iPhones, iPads och MacBooks. Garantin täcker tillverkningsfel och programvaruproblem, men den täcker inte fysiska skador. AppleCare+ är en utökad garantiservice som täcker fysiska skador och erbjuder andra fördelar, t.ex. teknisk support dygnet runt. AppleCare+ måste köpas inom 60 dagar efter det att produkten har köpts och kostar vanligtvis omkring 200 dollar för iPhones och 350 dollar för MacBooks.

By Vogeley Cease

Vill ha återbetalning? :: Hur raderar jag min e-postadress?
Användbara länkar