Hem > H > Hur Mycket Kostar Applecare?

Hur mycket kostar AppleCare?

AppleCare+ täcker såväl utbyte som reparationsservice av din iPhone, vilket omfattar upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr för skador på skärm eller baksida i glas och 849 kr för andra typer av oavsiktliga skador.

Läs mer

Hur mycket kostar AppleCare Plus?

iPhone Xr, iPhone 8 Plus och iPhone 7 Plus: 169 euro. iPhone Xs, iPhone Xs Max och iPhone X: 229 euro. iPod: 59 euro. Kan man förlänga AppleCare? Behöver du hjälp med att köpa ett AppleCare-abonnemang kontakta Apple-supporten. I de flesta länder och regioner kan du köpa AppleCare+ inom 60 dagar efter att du köpte enheten.

Hur vet man att man har AppleCare?

Apple

Kontrollera om din enhet har rätt till service enligt en AppleCare-plan eller Apples begränsade garanti

  • Besök checkcoverage.apple.com.
  • Ange enhetens serienummer.
  • Följ anvisningarna på skärmen.
Är AppleCare+ värt det? Huruvida AppleCare + är värt det beror på två saker: vilken telefon du har och hur ofta du brukar bryta din telefon (eller annan enhet). Låt oss säga att du köper den senaste iPhone varje år, behåll den i två år, och du är lite klumpig - du brukar bryta skärmen en gång på varje iPhone du äger under dess livstid.

Folk frågar också kan man köpa applecare+ i efterhand?

Kan jag köpa till AppleCare+ i efterhand? Du har möjlighet att köpa till Apple Care+ i efterhand via Apple. Du kan ringa Apple Support på 020 100 529 för hjälp med detta. Vad kostar AppleCare Macbook Pro? Få tre års lugn och ro när du köper AppleCare+ till din Mac.

För varje fall tillkommer en självrisk på 849 kr för skada på skärm eller yttre hölje och 2 699 kr för annan oavsiktlig skada. Försäkringen gäller från den dag du köper AppleCare+.

Folk frågar också måste man ha kvitto för garanti apple?

När du beställer service kan Apple begära att du skickar in det ursprungliga inköpsbeviset för produkten för att verifiera att den har rätt till garantiservice även om du tidigare har registrerat din produkt. Garantin gäller oavsett om du registrerar dig eller inte. Vad ingår i Apples garanti?

Apples garanti omfattar iPhone, iPad, iPod och Apple TV. Garantin täcker material- och tillverkningsfel, och Apple reparerar eller ersätter enheten gratis. Garantin täcker inte skador som orsakats av olyckor, vattenskador eller otillåtna ändringar.

Hur ser man om en iPhone är vattenskadad?

Det finns några sätt att se om en iPhone är vattenskadad. Ett sätt är att leta efter indikatorer på vattenskador. Dessa är små cirklar som finns på insidan av iPhone nära botten. Om dessa cirklar är röda eller rosa betyder det att iPhone har varit i kontakt med vatten. Ett annat sätt att se om en iPhone är vattenskadad är att kolla efter korrosion. Detta kan finnas på laddningsporten, hörlursuttaget eller SIM-kortfacket. Om det finns korrosion är det troligt att iPhone har varit i kontakt med vatten.

By Zeena Hurford

Varför kan jag inte logga in på min mail? :: Kan man ha vilken router som helst?
Användbara länkar