Hem > K > Kan Man Köpa Applecare+ I Efterhand?

Kan man köpa AppleCare+ i efterhand?

Kan jag köpa till AppleCare+ i efterhand? Du har möjlighet att köpa till Apple Care+ i efterhand via Apple. Du kan ringa Apple Support på 020 100 529 för hjälp med detta.

Läs mer

Dessutom, har jag applecare+?

Se vad som ingår i din rätt till service

Besök mysupport.apple.com. Logga in med ditt Apple-ID. Välj enhet. Här kan du se information om vilken typ av support du är berättigad till, inklusive reparation av hårdvara och teknisk support.
Vad kostar AppleCare Macbook Pro? Få tre års lugn och ro när du köper AppleCare+ till din Mac.

För varje fall tillkommer en självrisk på 849 kr för skada på skärm eller yttre hölje och 2 699 kr för annan oavsiktlig skada. Försäkringen gäller från den dag du köper AppleCare+.

Därefter, hur mycket kostar apple support?

Kontakta Apple-supporten

Köper du en Mac, iPhone, iPod, iPad eller Apple TV ingår gratis teknisk telefonsupport i 90 dagar efter köpet. Teknisk support för Apple-produkter via webben finns även efter de första 90 dagarna.
Dessutom, hur länge håller applecare? Få två års lugn och ro när du köper AppleCare+ till iPhone.

AppleCare+ för iPhone är en försäkring som ger dig teknisk expertsupport1 och hårdvaruskydd2 i upp till två år, inklusive skydd för upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod.

Och därefter, hur lång garanti är det på iphone?

Apples ettåriga (1) begränsade garanti – (SVERIGE) Apples ettåriga begränsade garanti är en frivillig garanti från tillverkaren. Den ger rättigheter skilda från de rättigheter som tillhandahålls av konsumentlagstiftningen, inklusive men inte begränsat till de som rör produkter som inte uppfyller kraven. Därefter, har man garanti på airpods? Apples begränsade garanti skyddar dina AirPods och de medföljande Apple-märkta tillbehören mot tillverkningsproblem i ett år från och med köpdatumet. Du kan också ha rättigheter enligt konsumentköplagen. Garantin gäller inte för skador som beror på olyckshändelser eller obehöriga ändringar.

Var hittar jag serienumret på min iPhone?

Hitta ditt serienummer, IMEI/MEID, eller ICCID

  1. Gå till Inställningar > Allmänt och tryck på Om.
  2. Titta efter serienumret. Du kanske måste rulla nedåt för att hitta IMEI/MEID och ICCID.
  3. Tryck på och håll ned numret för att kopiera informationen och sedan klistra in den i Apples registrerings- eller supportformulär.
Vad har jag för iPhone?

Det finns olika sätt att ta reda på vilken typ av iPhone man har. Man kan titta på modellnumret som finns tryckt på baksidan av telefonen, eller så kan man gå in i Inställningar och sedan Allmänt och sedan Om. Där står det vilken modell av iPhone man har.

Därmed, vad ingår i apples garanti?

Enligt Apple så ingår följande i deras garanti:
- En begränsad garanti som täcker produktens mekaniska och elektriska funktioner under garantiperioden.
- Reparation eller ersättning av produkten om det behövs, med en motsvarande ny eller renoverad produkt.
- Apple ska utföra alla reparationer och ersättningar inom en rimlig tid och på ett rimligt sätt.

By Harcourt Huelskamp

Är CAD gratis? :: Vad kostar Apple service?
Användbara länkar