Hem > V > Vad Kostar Apple Service?

Vad kostar Apple service?

AppleCare+ täcker såväl utbyte som reparationsservice av din iPhone, vilket omfattar upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr för skador på skärm eller baksida i glas och 849 kr för andra typer av oavsiktliga skador.

Läs mer

Man kan också fråga var kan jag få hjälp med min iphone?

Var kan jag få Apple-certifierade iPhone-reparationer? Du kan få Apple-certifierade reparationer och service i en Apple Store-butik eller hos en av våra auktoriserade Apple-servicepartner. Därmed, kan man chatta med apple? Apple-supporten nås per telefon eller chatt. Begär ett samtal direkt eller boka en tid då vi ringer dig om du vill ha hjälp med att använda någon av Apples hjälpmedelsfunktioner. Svara på några frågor så visar vi de bästa alternativen för dig.

Med tanke på detta, hur kan jag ta reda på hur gammal min iphone är?

iPhones serienummer kan berätta hur gammal din iPhone är. Serienumret består av alfabet och siffror. Detta alfanumeriska serienummer döljer detaljer som tillverkningsdatum, tid, plats, modellnummer, etc. Endast det fjärde tecknet i serienumret är viktigt för att veta tillverkningsåret. Hur man återställer en iPhone? Så här återställer du din iPhone, iPad eller iPod touch till...

  1. Tryck på Inställningar > Allmänt > Överför eller nollställ [enhet] Tryck sedan på Radera allt innehåll och inst.
  2. Om du uppmanas till det anger du lösenkoden eller lösenordet till Apple-ID.
  3. Vänta på att enheten raderas.

Vad kostar Batteriservice MacBook?

MacBook ProOmfattas inte av garanti
16-tums MacBook Pro1 995 kr
14-tums MacBook Pro1 995 kr
15-tums MacBook Pro1 995 kr
13-tums MacBook Pro1 995 kr
Med detta i åtanke, hur mycket kostar det att ringa apple? Behöver du service eller support? Gör en förfrågan online så hittar vi en lösning. Köper du en Mac, iPhone, iPod, iPad eller Apple TV ingår gratis teknisk telefonsupport i 90 dagar efter köpet.

Därefter, hur lång garanti är det på iphone?

Apples ettåriga (1) begränsade garanti – (SVERIGE) Apples ettåriga begränsade garanti är en frivillig garanti från tillverkaren. Den ger rättigheter skilda från de rättigheter som tillhandahålls av konsumentlagstiftningen, inklusive men inte begränsat till de som rör produkter som inte uppfyller kraven. Hur mycket kostar det att laga en iPhone?

Det beror på vilken typ av skada som har uppstått och vilken typ av iPhone som behöver reparation. I de flesta fall kostar det mellan 500-1200 kr för att fixa en skärmreparation på en iPhone. Andra typer av skador, som t.ex. vatten- eller stötskador, kan vara betydligt dyrare att reparera.

Med tanke på detta, när flytta över simkort till ny iphone?

Det finns två olika tillvägagångssätt för att flytta din SIM-kort till en ny iPhone. Antingen kan du använda iCloud eller iTunes för att säkerhetskopiera och återställa din iPhone, eller så kan du ta ut SIM-kortet från din gamla iPhone och sätta in det i din nya iPhone.

By Klaus

Kan man köpa AppleCare+ i efterhand? :: Måste man ha antivirus på PC?
Användbara länkar