Hem > V > Vad Är Kopplat Till Apple-Id?

Vad är kopplat till Apple-ID?

I avsnittet Enheter på din Apple-ID-kontosida kan du visa alla enheter som du för tillfället är inloggad på med ditt Apple-ID, inklusive Android-enheter, konsoler och smart-tv-apparater: Logga in på appleid.apple.com* och välj sedan Enheter.

Läs mer

Dessutom, varför måste jag ange apple-id hela tiden?

Om du upprepade gånger uppmanas att ange ditt lösenord för Apple-ID på din Mac eller iOS-enhet. Om du nyligen har återskapat din iPhone, iPad eller iPod touch från en iCloud-säkerhetskopia kanske inte återskapningen är slutförd. Man kan också fråga kan man slå ihop två apple-id? Om du har köpt musik, filmer eller appar med flera olika konton har du däremot något av ett problem. Apple tillåter nämligen inte att köp flyttas mellan olika konton, eller att två konton slås samman. Det beror gissningsvis på hur licenser fungerar, men det hjälper inte oss som användare.

Följaktligen, måste apple-id vara en mailadress?

Skapa ett Apple-ID på en annan enhet

Vanligtvis kan du följa anvisningarna som visas på skärmen för att skapa ett Apple-ID på en Apple TV, Android-enhet, smart-TV eller strömmande enhet. Du får ange ditt fullständiga namn, ditt födelsedatum, en e-postadress och en betalningsmetod.
Kan man ha flera iCloud Mail? Du måste skapa en primär iCloud-e-postadress på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac innan du kan använda iCloud Mail. Läs Skicka och ta emot iCloud Mail på alla dina enheter och håll Mail-inställningar uppdaterade för en översikt över vad du kan göra med Mail och iCloud.

Och en annan fråga, har bytt telefonnummer apple-id?

Ändra ditt Apple-ID till ett annat mobilnummer

  1. Logga ut från alla Apple-tjänster och enheter som använder ditt Apple-ID.
  2. Gå till appleid.apple.com/se och logga in.
  3. Under Inloggning och säkerhet klickar du på Apple-ID.
  4. Ange mobilnumret som du vill använda som ditt Apple-ID och välj sedan Ändra Apple-ID.
Med hänsyn till detta, hur låser man upp en iphone 5 om man glömt koden? Håll rätt knapp för din iPhone intryckt medan du omedelbart ansluter din iPhone till datorn. Släpp inte knappen. Fortsätt att hålla knappen intryckt tills du ser skärmen med återställningsläget på din iPhone och släpp sedan knappen. Om du ser lösenkodsskärmen måste du stänga av din iPhone och starta igen.

Kan inte återställa säkerhetsfrågor?

Ändra dina säkerhetsfrågor

  1. Logga in på appleid.apple.com.
  2. I avsnittet Inloggning och säkerhet väljer du Kontosäkerhet.
  3. Under Säkerhetsfrågor väljer du Ändra säkerhetsfrågor.
  4. Välj dina nya säkerhetsfrågor och deras svar och välj sedan Uppdatera.
  5. Ange lösenordet till ditt Apple-ID och välj sedan Klar.
Måste man ha Apple-ID för att använda iPhone?

Nej, du behöver inte ha ett Apple-ID för att använda iPhone. Du behöver bara ett Apple-ID om du vill göra något av följande:

Kan jag ha Apple-ID utan iPhone?

Du kan ha ett Apple-ID utan en iPhone, men det är inte rekommenderat. Apple-ID är en unik identifierare som används för att logga in på Apple-tjänster som App Store, iCloud, iTunes och flera andra. Med ett Apple-ID kan du även importera kontakter och andra data från en iPhone till en annan Apple-enhet.

By Sharos Montaya

Hur ändrar man Autofyll på iPhone? :: Kan man se hur många gånger någon sett ens händelse Facebook?
Användbara länkar