Hem > K > Kan Man Se Hur Många Gånger Någon Sett Ens Händelse Facebook?

Kan man se hur många gånger någon sett ens händelse Facebook?

Det är bara du som kan se vem som har visat din händelse. Tryck på Din händelse i avsnittet Händelser längst upp i flödet. Tryck på nere till vänster i ett foto eller en video i din händelse för att se vilka som har tittat på din händelse.

Läs mer

Vad är skillnaden på händelse och inlägg?

Inlägg är ett urval av dina bästa bilder och något du postar 1-2 gånger per dag. Något beständigt och genomarbetat. Händelser öppnar upp för nu-känsla, personligt innehåll och interaktion. Och en annan fråga, varför uppdateras inte mitt flödet på facebook? Först måste du kontrollera att du har den senaste versionen av applikationen Facebook för Android. Gå till Play Butik eller ladda ned den senaste versionen direkt från Facebook. Om det finns en senare version av Facebook-applikationen som du inte har än ska den visas i listan över uppdateringar som du kan hämta.

Kan äntligen se alla i nyhetsflödet?

GÖR SÅ HÄR. Så här går du förbi systemet som fb nu har på plats och som begränsar inlägg i ditt nyhetsflöde. Deras nya algoritm väljer samma få personer - ca 25 som kommer att läsa dina inlägg. Håll ner fingret var som helst i det här inlägget och ordet "kopiera" kommer att dyka upp. Kan inte ladda Facebook? Avbryt och starta om nedladdningen. Logga ut från Facebook och försök sedan ladda ned igen. Läs Googles felsökningstips för nedladdningsproblem. Avinstallera din Facebook-applikation, starta om din telefon och ominstallera sedan Facebook-applikationen från Google Play Butik.

Hur lång kan en händelse vara på Facebook?

Varje foto eller video som du delar i händelsen finns i avsnittet Händelser på Facebook och Messenger-appen i 24 timmar. Efter 24 timmar kan du behålla de Stories du har delat i Stories-arkivet, som bara är synligt för dig. När du sänder Live är videon tillgänglig i din händelse så länge livesändningen pågår. Därefter, hur kan jag se vem som har sett min händelse? Om du vill se vem som har visat din händelse öppnar du den och sveper uppåt på skärmen. Du ser antalet och Instagram-användarnamnen på personerna som har se de olika fotona eller videorna i din händelse.

Kan inte se gamla inlägg på Facebook?

Det kan vara frustrerande om nyhetsflödet inte fungerar korrekt och vi jobbar hårt med att förbättra det. Om äldre inlägg inte laddas korrekt i flödet fyller du i det här formuläret för att informera oss. Varför kan jag inte se mina vänners inlägg på Facebook?

Det finns flera anledningar till varför man inte kan se vänners inlägg på Facebook. Antingen har vännerna inte delat sina inlägg med personen i fråga, eller så har Facebooks algoritm haft svårt att visa inlägg från vänner. Facebooks algoritm är ett program som bestämmer vilka inlägg som ska visas för användare, och det är ofta inlägg från personer som användaren har interagerat med mycket i det förflutna som visas först.

Varför ser jag inga inlägg från vänner på Facebook?

Det finns flera anledningar till varför du inte ser några inlägg från dina vänner på Facebook. För det första är det möjligt att du inte har några vänner på Facebook. För det andra är det möjligt att du inte har några vänner på Facebook som är aktiva användare. För det tredje är det möjligt att du inte har några vänner på Facebook som har inlägg publicerade på sin tidslinje.

By Peters Hesselbach

Vad är kopplat till Apple-ID? :: Vad är ett nyhetsflöde?
Användbara länkar