Hem > V > Vad Är Ett Nyhetsflöde?

Vad är ett nyhetsflöde?

Inlägg som du ser i nyhetsflödet skapar kontakt med personer, platser och saker som är viktiga för dig, framför allt med dina vänner och din familj. Inlägg som du ser högre upp i nyhetsflödet påverkas av dina anslutningar och aktiviteter på Facebook.

Läs mer

Hur ändrar man nyhetsflödet på Facebook?

Hur ser och anpassar jag inställningarna för Facebooks nyhetsflöde?

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned och tryck sedan på Inställningar.
  3. Bläddra ned och tryck på Nyhetsflöde under Inställningar.
Dessutom, vad är skillnaden på nyhetsflöde och din händelse på facebook? När du delar något i din händelse visas det på flera olika platser, som: Längst upp i Facebook-flödet: Din händelse visas längst upp i dina vänners eller följares Facebook-flöden. Din händelse visas längst upp i ditt eget flöde i det här avsnittet.

Kan inte uppdatera nyhetsflödet på Facebook?

Du måste rensa App Cache regelbundet om du stöter på problem med en eller flera av apparna installerade på din Android-smarttelefon. Det låter dig uppdatera din app och snabbar upp den. Vad är nyhetsflöde på Facebook? Tryck på nedanför ett inlägg i flödet. Tryck på Dela i din händelse nu så visas inlägget i din händelse. När du delar inlägget i din händelse kan dina vänner trycka på det för att se det ursprungliga inlägget. Obs!

Vad är en händelse på Facebook?

När du skapar en händelse på Facebook kan du dela foton, videoklipp och inlägg som bara visas i 24 timmar. Du kan återvända till händelser som du delat i ditt händelsearkiv. Med hänsyn till detta, hur får man fram senaste inlägg på facebook? Om du endast vill visa de senaste inläggen kan du sortera nyhetsflödet för att visa det senaste flödet. Det innebär att du visar de senaste inläggen från personer och sidor du följer och du visar de nyaste inläggen först. Tryck på längst upp till höger på Facebook. Tryck på Senaste.

Med tanke på detta, varför kommer det upp gamla inlägg på facebook?

Så gör du för att se allt i kronologisk ordning! Facebook gillar att visa dig vad Facebook tror du tycker om och vill se. På den gamla goda tiden (några år sedan) visades alla inlägg på Facebook i kronologisk ordning, där det senaste inlägget eller den senaste kommentaren visades överst. Man kan också fråga hur ser man det senaste på facebook?

Det finns flera sätt att se det senaste på Facebook. Den enklaste metoden är att gå in på startsidan och scrolla nedåt. Där kommer det senaste inlägget från dina vänner och andra kontakter att visas först.
Om du vill se mer av det senaste på Facebook, kan du gå till flödesvyn. Denna vy är en lista med allt som händer på Facebook, sorterat i tidsordning. Du hittar flödesvyn genom att klicka på länken "Flöde" i menyn längst upp på sidan.

Kan man se vilka som ser en händelse på Facebook?

Nej, det går inte att se vem som ser en händelse på Facebook. Endast personer som är inbjudna till händelsen kan se den och det går inte att se vem av dessa personer som faktiskt kollar in händelsen.

By Tirza Alosa

Kan man se hur många gånger någon sett ens händelse Facebook? :: Varför visar hitta min iPhone fel plats?
Användbara länkar