Hem > K > Kan Man Se Vem Som Sett Ens Story?

Kan man se vem som sett ens story?

Nu ska det gå att se vilka som tittar på posterna genom lanseringen av "Instagram Stories". Där kan du posta mer än en bild, liksom videos. När du laddat upp en story kan du klicka på din profil i appen och sedan swipa uppåt. Då kommer det upp ett öga som visar hur många – och vilka – som har tittat på din story.

Läs mer

Kan man se gamla händelser på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på nedanför din omslagsbild. Tryck på Arkiv och sedan på Händelsearkiv högst upp. När du är i händelsearkivet kan du aktivera eller inaktivera arkivet. Vill inte vara sökbar på Facebook? Om du inte vill att sökmotorer utanför Facebook ska länka direkt till din profil kan du justera den här inställningen från dina sekretessinställningar. Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar.

Man kan också fråga kan man vara med i fb utan att man syns?

Tryck på skjutreglaget vid Visa när du är aktiv. Nu frågar appen om du vill stänga av Aktiv-statusen. Tryck på Inaktivera. Nu kan ingen se när du är aktiv eller när du senast var det. Därmed, hur skriver man anonyma inlägg på facebook? Så här aktiverar eller inaktiverar du anonym inlägg:

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook och sedan på Grupper. Därefter trycker du på Dina grupper och väljer din grupp.
  2. Tryck på och sedan på Inställningar.
  3. Bläddra ned till Funktioner och tryck på Anonyma inlägg.
  4. Välj På eller Av.

Följaktligen, vad är försvinnande läge på messenger?

Om du använder en Android-telefon och inte tillåter att Messenger får åtkomst till dina foton, filer eller videor blockeras du från att ta skärmbilder eller göra skärminspelningar av konversationer i försvinnaläget. Kan man kolla Messenger utan att det syns? När du fått ett meddelande, öppna Messenger-appen, utan att öppna meddelandet. 2. Sätt mobilen i flygplansläge, utan att gå ur Messenger. Har du iPhone kan du "swipea" nedifrån och upp, gå annars in i inställningar.

Och därefter, vad händer om man blockar någon på messenger?

Från Chatt öppnar du konversationen med personen du vill blockera. Tryck på personens namn högst upp i konversationen. Bläddra ned och tryck på Blockera. Tryck på Blockera på Messenger > Blockera. Dessutom, varför kan jag inte skapa offentlig profil på snapchat?

Det finns två anledningar till varför man inte kan skapa en offentlig profil på Snapchat. För det första är det ett privat och säkert socialt nätverk, och för det andra finns det ingen anledning för användare att göra sina profiler offentliga.

Följaktligen, varför ser jag andras inlägg på facebook?

Det finns två anledningar till varför du kan se andras inlägg på Facebook. Antingen är det ett inlägg som är "offentligt" och då kan alla som är inloggade på Facebook se det. Eller så har personen som skrev inlägget gett dig och andra tillåtelse att se det genom att lägga till dig som vän.

By Mohl

Kan man se vilka som besöker ens Twitter? :: Hur ser man om någon Stalkar en på Facebook?
Användbara länkar