Hem > K > Kan Man Dölja Någons Story?

Kan man dölja någons story?

Tryck på Sekretess och sedan på Händelse. Tryck på antalet personer bredvid Dölj händelse från. Välj dem du vill dölja din händelse från och tryck sedan på Klar (iPhone) eller (Android) eller tryck bakåt i det övre vänstra hörnet (Android). Om du vill visa din händelse för någon trycker du på för att avmarkera dem.

Läs mer

Följaktligen, kan inte se andras händelser på instagram?

Instagram Lite-app för Android

Välj Inaktivera och tryck sedan på bredvid Händelse. Tryck på deras användarnamn från deras flöde eller inlägg, eller tryck på och sök efter deras användarnamn för att gå till deras profil. Tryck på Följer nedanför hens biografi. Tryck på Inaktivera och tryck sedan på bredvid Händelser.
Hur kan man spara bilder från Instagram? Gör följande för att ladda ner foton eller videor: - öppna ett inlägg med ett foto eller en video som du vill spara - klicka på knappen "Ladda ner" direkt under inlägget - välj en mapp på din dator och spara Gör så här om du vill ladda ner berättelser: - öppna de historier som behövs - pausa det - klicka på knappen "

Med tanke på detta, kan man se om någon sparar ens bilder på facebook?

När du sparar något på Facebook är det bara du som ser det om du inte väljer att lägga till det i en samling genom att använda sekretessinställningarna Offentlig, Vänner eller Endast medskapare. Vad betyder knapparna på Instagram? För att se vem som gillar, kommenterar och vilka som följer dig trycker du på den hjärtformade ikonen. När du trycker där så kommer du till en plats i appen där du kan se vilka och hur många som antingen har gillat ett inlägg som du har lagt ut på Instagram.

Med hänsyn till detta, vad händer om man blir anmäld på instagram?

Avstängning eller blockering av ditt konto

I vilket fall som helst blir konsekvensen att det är möjligt för dig att komma åt ditt konto på det sociala nätverket på grund av denna blockering eller avstängning. Det sociala nätverket informerar dig om orsakerna till att ditt konto har blockerats eller stängts av.
Följaktligen, kan man ta bort någon från instagram? Navigera till din profil (1) och peka på Följare (2). Scrolla därefter ned till den följare du vill bli av med och peka på de tre prickarna bredvid användarens namn (3). 2. Efter detta är det inte svårare än att bara välja Ta bort på frågan Vill du ta bort följaren för att ta bort hen från din följarlista.

Därmed, hur ändrar man flödet på instagram?

Genom att klicka på Instagram-loggan i toppen av appen i din telefon så kommer de här nya valen fram. Favoriter låter dig se det senaste från upp till 50 konton bland de du följer, vilka väljer du själv. Poster från de här favoriterna kommer också visas längre upp i ditt flöde. Man kan också fråga hur lägger man upp någon annans händelse på instagram?

Om du vill dela någon annans evenemang på Instagram kan du antingen ta ett foto eller en video vid evenemanget och dela den i din berättelse eller lägga upp ett foto eller en video från evenemanget i ditt flöde. Detta gör du genom att trycka på knappen "+" längst ner på skärmen, välja "Foto/Video" och välja en fil från din kamerarulle. Du kan sedan lägga till en bildtext, plats och andra relevanta hashtaggar.

Hur ser min Instagram ut för andra?

Om du undrar hur ditt Instagramkonto ser ut för andra finns det några saker att tänka på. För det första är ditt användarnamn synligt för alla, så välj något som representerar dig och som är lätt att komma ihåg. Ditt profilfoto är också synligt för alla, så se till att det är ett tydligt foto av dig som du är bekväm med att alla ser. Din biografi är synlig för alla, så använd det här utrymmet för att berätta lite om dig själv, dina intressen eller något annat som du vill att folk ska veta. Slutligen är dina inlägg synliga för alla, så se till att de är intressanta, engagerande och relevanta för din målgrupp.

By Mahmud Pinna

Hur man lägger in pengar på ps4? :: Hur balanserar man fotosyntesen?
Användbara länkar