Hem > K > Kan Man Dölja Sitt Namn På Paypal?

Kan man dölja sitt namn på PayPal?

När din kontoprofil är offentlig kan andra användare hitta din profil och skicka dig pengar genom att söka efter dig via namn, användarnamn, e-postadress eller mobilnummer på PayPal och bekräfta att det är du genom att titta på ditt foto. Du kan när som helst göra din kontoprofil privat i dina PayPal. me-inställningar.

Läs mer

Dessutom, finns paypal i sverige?

I Sverige är PayPal avgifter obefintliga för köpare. Om man köper någonting via betalmetoden så behöver man alltså inte betala någon service- eller transaktionsavgift, eller någon annan avgift för den delen. Detta betyder att köparen får alla fördelar och all trygghet som tjänsten medför helt gratis! Kan barn använda PayPal? Trots att Paypal har 18-årsgräns finns det ingen säkerhet i systemen som gör att ett barn inte kan använda dem. Neil Cassley är och kommunikationsdirektör på Paypal i London och menar att Paypal stänger ner konton om de får reda på att det är ett barn som använder tjänsten.

Hur kontaktar jag PayPal utan att logga in?

Du kan antingen gå till www.paypal.se och klicka på "Kontakta oss" längst ner på sidan – eller så kan du skriva ett privat meddelande till oss här på Facebook, med en beskrivning av ditt problem/din fråga samt din e-postadress och ditt mobilnummer, så kontaktar kundtjänst dig. Kundtjänst har öppet måndag–fredag kl. Hur sätter jag in pengar på mitt PayPal-konto? Logga in på ditt PayPal-konto, klicka på "Överför pengar" och välj "Lägg till pengar i ditt saldo" och följ instruktionerna. En vanlig banköverföring tar vanligtvis 1-2 arbetsdagar beroende på din bank.

Hur får jag ut mina pengar från PayPal?

Via PayPals hemsida

  1. Logga in och klicka på E-Plånbok.
  2. Klicka på PayPal-saldo och sedan på Överför pengar.
  3. Välj vilket bankkonto samt vilket saldo du vill föra över från.
  4. Mata in beloppet du vill överföra.
  5. Granska och bekräfta.
Hur fungerar ett PayPal-konto? Lägg till ett eller flera kreditkort till ditt PayPal-konto. Sen behöver du bara välja PayPal när du betalar på en webbplats – skriv in din e-postadress och ditt lösenord och bekräfta betalningen. Vi genomför betalningen utan att du behöver uppge dina betalningsuppgifter för säljaren.

Är det gratis att skaffa PayPal?

Det är gratis att skapa PayPal-konto.

Du slipper lämna ut dina kortuppgifter när du handlar på nätet. Ta emot kort- och PayPal-betalningar på nätet eller med mobilen. Det är enkelt att komma igång och du betalar bara en avgift när du tar emot pengar.
Kan man få tillbaka pengar från PayPal?

Ja, du kan få en återbetalning från PayPal under vissa omständigheter. Om du har betalat för något med PayPal och det aldrig har kommit fram kan du lämna in en tvist till PayPal och de kan återbetala dina pengar. Om du har betalat för något med PayPal och det anlände men inte var som beskrivet kan du också lämna in en tvist till PayPal och de kan återbetala dina pengar.

Kan man få pengarna tillbaka om man blivit bedragen?

Det finns inget universellt svar på den här frågan, eftersom processen för att få tillbaka dina pengar om du har blivit lurad varierar beroende på vad som gäller i det enskilda fallet. Men om du tror att du har blivit utsatt för bedrägeri eller fusk kan du kanske lämna in ett krav till din bank eller ditt kreditkortsföretag för att bestrida avgifterna och/eller få pengarna tillbaka. Dessutom kan du rapportera händelsen till Federal Trade Commission (FTC) eller din lokala konsumentskyddsbyrå.

By Josy Barrera

Kan inte ta bort partition? :: Hur ändrar man konto på PayPal?
Användbara länkar