Hem > H > Hur Man Kommenterar På Facebook?

Hur man kommenterar på Facebook?

Hur kommenterar jag något som jag ser på Facebook? Tryck på Kommentera under inlägget. Skriv din kommentar eller gör något av följande: Tryck på om du vill lägga till en dekal.

Läs mer

Därmed, hur ser man om någon stalkar en på facebook?

Klassisk mobilwebbläsarupplevelse

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned och tryck på Inställningar.
  3. Bläddra ned till Målgrupp och synlighet och tryck på Hur personer hittar och kontaktar dig.
  4. Tryck på Vem kan se din vänlista?
  5. Välj målgrupp (t. ex. Vänner) som vill du ska ha åtkomst till din vänlista.
På motsvarande sätt, kan man dölja att man är vän med någon på facebook? Facebook tillåter ställa in dina kompisers synlighet på Facebook till "bara jag" För att hålla vår vänlista gömd från tredje part, även om du konfigurerar din vänlista som privat, kan andra användare se en del av listan tack vare tillägget Facebook Friend Mapper.

Vem kan se mina gilla markeringar?

Enbart dina godkända följare kan se dina inlägg, inklusive gilla-markeringar och kommentarer. När du gillar ett offentligt inlägg är din gilla-markering synlig för alla och det går att klicka på ditt användarnamn nedanför inlägget, men det är bara godkända följare som kan se dina inlägg. Med detta i åtanke, hur kan man stänga kommentarer på instagram? Tryck på (iPhone) eller (Android) ovanför inlägget. Välj Inaktivera kommentarer eller Aktivera kommentarer. Du kan även stänga av kommentarer för ett inlägg innan du delar det. På skärmen där du lägger till en bildtext eller plats i inlägget trycker du på Avancerade inställningar och sedan på Stäng av kommentarer.

Hur tar man bort en kommentar på Instagram?

Instagram-appen för Android och iPhone

Tryck på under inlägget eller tryck på en kommentar. Svep åt vänster över kommentaren (iPhone) eller tryck på kommentaren (Android) som du vill ta bort.
Hur tar man bort sin tidslinje på Facebook? Klassisk mobilwebbläsarupplevelse

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Tryck på Sidor och gå sedan till din Sida.
  3. Gå till inlägget på sidans tidslinje.
  4. Tryck på längst upp till höger.
  5. Tryck på Ta bort inlägg och tryck sedan på Ta bort.

Varför kan jag inte se mina inlägg på Facebook?

Dina inlägg bör visas direkt i flödet för den målgrupp som du har valt. Kontakta oss om dina inlägg inte visas. Vi förstår om du känner dig frustrerad, men din feedback kan hjälpa oss att förbättra framtida upplevelser. Därmed, hur får man tillbaka sina vänner på facebook?

Om du vill lägga till en vän på Facebook kan du söka efter dennes namn i sökfältet högst upp på Facebooks hemsida eller gå till dennes profil och klicka på knappen "Lägg till vän". Om du redan är vän med någon och vill lägga till honom eller henne i din Facebook-profil kan du gå till hans eller hennes profil och klicka på knappen "Vänner" och sedan klicka på knappen "Lägg till i min profil".

Man kan också fråga varför får jag bara upp gamla inlägg på facebook?

Det finns några anledningar till att du bara ser gamla inlägg på Facebook.
En anledning kan vara att du har ställt in ditt nyhetsflöde på "Senaste nytt". Om du vill kontrollera detta går du till dina inställningar för nyhetsflöde genom att klicka på pilen nedåt i det övre högra hörnet på Facebook. Kontrollera att "Visa historier i kronologisk ordning" är markerat i fönstret för inställningar för nyhetsflöde.
Om så inte är fallet kan en annan orsak vara att personen vars inlägg du ser har ställt in sina sekretessinställningar så att endast vänner kan se deras inlägg. Du kan kontrollera detta genom att gå till personens profil och titta på dennes inläggshistorik. Om du bara kan se några få inlägg från flera år tillbaka i tiden är det troligt att personens sekretessinställningar är inställda på endast vänner.
En annan möjlighet är att personen har inaktiverat sitt Facebook-konto. När personer inaktiverar sina konton är deras inlägg inte längre synliga för någon.
Det är också möjligt att Facebooks algoritm bara visar dig gamla inlägg eftersom den tror att du inte är intresserad av personens senaste aktivitet. Detta kan hända om du inte har interagerat med personens inlägg på ett tag. Om du vill åtgärda detta kan du försöka interagera med personens senaste inlägg - gilla dem, kommentera dem eller dela dem.

By Witkin

Varför går det inte att logga in på Snapchat? :: När är man en flykting?
Användbara länkar