Hem > H > Hur Ser Man Vad Man Har Kommenterat På Facebook?

Hur ser man vad man har kommenterat på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Visa aktivitetshistorik längst ned.

Läs mer

Och en annan fråga, vad menas med omnämnande på facebook?

Om någon med en privat profil skickar ett foto/videoklipp till en viss grupp personer med Instagram Direct kan enbart personer som följer den privata profilen se kommentarerna eller omnämnandena som är kopplade till fotot/videon. Dessutom, hur ser man sparade inlägg på facebook? Hur visar jag det jag har sparat på Facebook?

  1. Tryck på längst ned till höger på Facebook.
  2. Tryck på Sparat.
  3. Tryck på en samling högst upp eller tryck på ett sparat objekt för att visa det.

Med hänsyn till detta, vad betyder inaktivera kommentarer?

Tyvärr kan du inte inaktivera kommentarer för sidans inlägg, men du kan dölja eller ta bort enskilda kommentarer. Fast du kan blockera kommentarer som innehåller vissa ord och blockera svordomar. Så får du problem med att det postas en viss typ av spaminnehåll på din sida så kan du komma åt det på det här sättet. På motsvarande sätt, hur stänger man av inlägg på facebook? Hur hindrar jag andra från att publicera på min profil på...

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned och tryck på Inställningar.
  3. Bläddra ned till Målgrupp och synlighet och tryck på Profil och taggning.
  4. Tryck på Vilka kan göra inlägg på din profil?
  5. Välj Bara jag.

Varför kan jag inte kommentera i en grupp på Facebook?

Varför kan jag inte göra inlägg, kommentera eller delta i en Facebook-grupp? Om dina möjligheter att göra inlägg, kommentera eller delta i en grupp har inaktiverats kan det bero på att en gruppadministratör tillfälligt har inaktiverat dina möjligheter att göra inlägg, kommentera eller delta i sin grupp. Hur döljer man gilla-markeringar på Instagram? Instagram-app för Android och iPhone

Tryck på Avancerade inställningar längst ned innan du delar ett inlägg. Tryck på eller bredvid Dölj antal gilla-markeringar och visningar för videor eller Dölj gilla-markeringar för foton för att aktivera eller inaktivera den här inställningen.

Kan man gömma sina likes på Instagram?

Att dölja likes är inget nytt fenomen på Instagram utan funktionen rullades ut globalt i början av 2019 i Kanada, för att senare testas i bland annat USA, Japan, Brasilien och Australien. I maj 2021 gick Instagram ut med att de officiellt lanserar möjligheten att dölja likes. Följaktligen, hur döljer man gilla-markeringar?

Liknande markeringar döljs med hjälp av en kombination av CSS och JavaScript. CSS används för att dölja liknande markeringar, medan JavaScript används för att förhindra att liknande markeringar är klickbara.

Kan någon annan läsa min Messenger?

Om du använder en krypterad meddelandetjänst som Signal eller WhatsApp är svaret nej, någon annan kan inte läsa din Messenger. Om du däremot använder en vanlig meddelandetjänst, som Facebook Messenger, är svaret ja, någon annan kan läsa din Messenger.

By Laure

Kan man surfa anonymt? :: Hur blir ett dotterbolag till?
Användbara länkar