Hem > V > Vad Ser Mina Vänner På Facebook?

Vad ser mina vänner på Facebook?

Inlägg på din tidslinje kan visas på andra ställen på Facebook (som i nyhetsflödet och i sökresultat) för personer som är med i den delade målgruppen (till exempel Vänner). Du kan välja målgruppen för det som dina vänner publicerar på din tidslinje.

Läs mer

Med detta i åtanke, varför går det inte att dela på facebook?

Om du inte ser alternativet att dela kan det bero på sekretessinställningarna för det ursprungliga inlägget (till exempel om någon väljer att dela sitt inlägg med Vänner). Folk frågar också hur ändra profil facebook? Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på Redigera profil nedanför ditt namn. Tryck för att lägga till information, eller tryck på REDIGERA bredvid den information som du vill ändra.

Dessutom, hur ändrar man sitt telefonnummer på facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. I avsnittet Kontoinställningar trycker du på Personlig information och sedan på Kontaktuppgifter. Lägg till ditt första nummer genom att ange numret och trycka på Lägg till nummer. Med detta i åtanke, vem kan se min vänlista? Dina vänner reglerar också vem som kan se deras vänner i sina egna profiler. Om du till exempel ställer in din vänlista på Bara jag, kan bara du se din fullständiga vänlista i din profil. Men om din vän har sin vänlista inställd på Offentligt kan vem som helst se att ni är vänner.

Dessutom, kan äntligen se alla i nyhetsflödet?

GÖR SÅ HÄR. Så här går du förbi systemet som fb nu har på plats och som begränsar inlägg i ditt nyhetsflöde. Deras nya algoritm väljer samma få personer - ca 25 som kommer att läsa dina inlägg. Håll ner fingret var som helst i det här inlägget och ordet "kopiera" kommer att dyka upp. Varför kan jag inte dela länkar på Facebook? Facebooks ändringar påverkar dig som klistrat in externa länkar i dina statusuppdateringar. När du klistrar in externa länkar gör Facebook en sammanfattning av länken och hämtar rubriker, text och bild som visas som en ruta i ditt inlägg. Tidigare har du kunnat ändra i texten, länken och rubriken i sammanfattningen.

Hur kan andra dela mina inlägg på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på Visa mer om dig själv i din profil. Tryck på eller Redigera för att uppdatera din information. Om tillämpligt använder du målgruppsväljaren när du trycker på eller på Redigera för att välja vilka du delar den med. Dessutom, kan inte dela inlägg i händelse?

Om du försöker dela ett inlägg från evenemangssidan och det inte fungerar finns det några saker du kan kontrollera.
För det första ska du se till att du är inloggad på rätt Facebook-konto. Om du är inloggad på ett personligt konto kan du inte dela inlägg från evenemangssidan.
För det andra ska du kontrollera om det inlägg som du försöker dela är inställt på offentligt. Om inlägget är inställt på privat kan endast personer som är inbjudna till evenemanget se det.
Om du fortfarande har problem med att dela inlägg från evenemangssidan kan du kontakta Facebooks kundtjänst för att få hjälp.

Kan man byta profilbild på Facebook utan att det syns?

Ja, du kan ändra din profilbild på Facebook utan att den är synlig genom att gå in i dina inställningar och välja alternativet "Redigera profil". Där kan du välja att antingen ladda upp ett nytt foto eller välja ett av dina befintliga foton. När du har valt din nya profilbild kan du välja alternativet "Endast jag" i rullgardinsmenyn för sekretess för att se till att endast du kan se den.

By Iphigenia

Vad menas med omfattande? :: Vad är en instans?
Användbara länkar