Hem > V > Var Är Mina Vänner Facebook?

Var är mina vänner Facebook?

Hur använder jag Vänner i närheten på Facebook?

  1. Aktivera Platstjänster och Positionering i bakgrunden Ta reda på mer om hur platsinställningar fungerar.
  2. Tryck på längst upp till höger.
  3. Tryck på Vänner i närheten.
  4. Tryck på bredvid ditt namn för att aktivera Vänner i närheten.

Läs mer

Dessutom, vad händer när man begränsar någon på facebook?

När du lägger till någon på din begränsade lista är ni fortfarande vänner på Facebook, men personen kan bara se din offentliga information (exempelvis offentliga inlägg och profilinformation som du väljer att göra offentlig) och inlägg som du taggar vännen i. På motsvarande sätt, varför kan jag inte skriva på mina vänners tidslinje? Uppdatera vilka som kan se dina inlägg i inställningarna. Använd målgruppsväljaren för att välja vilka som kan se dina inlägg. Granska inläggen innan de visas på din tidslinje med Tidslinjegranskning. Välj att blockera någon för att hindra dem från att visa eller kommentera dina inlägg.

Man kan också fråga kan man se vilka som delat ett inlägg?

Mobil webbläsare

  1. Öppna Currents.
  2. Scrolla till inlägget du letar efter.
  3. Du ser var inlägget har delats bredvid ditt namn.
  4. Mer information om vem ett privat inlägg delas med får du genom att trycka på Delas privat överst i inlägget.
Vem kan se min vänlista? Dina vänner reglerar också vem som kan se deras vänner i sina egna profiler. Om du till exempel ställer in din vänlista på Bara jag, kan bara du se din fullständiga vänlista i din profil. Men om din vän har sin vänlista inställd på Offentligt kan vem som helst se att ni är vänner.

Kan man se när man blev vän med någon på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Gå till din väns profil genom att skriva hens namn i sökfältet högst upp. Tryck på nedanför omslagsbilden. Välj Visa vänskapssida. Hur skriver man på någons tidslinje? Så här publicerar du något på en väns tidslinje:

  1. Gå till din väns profil.
  2. Bläddra ned till Inlägg och tryck sedan på Skriv något till [namn].
  3. Skriv ett meddelande eller välj att lägga till något i inlägget: Foto/video: Du kan välja ett foto eller en video att lägga till i inlägget.
  4. Tryck på PUBLICERA.

Hur ser jag min tidslinje?

Tidslinjen är tillgänglig på mobila enheter och datorer. Om du har aktiverat inställningar som Webb- och appaktivitet och pausar platshistoriken eller raderar platsdata från den kan platsdata fortfarande sparas i ditt Google-konto i samband med din användning av andra webbplatser, appar och tjänster från Google. Med tanke på detta, hur tar man bort sin tidslinje på facebook?

För att ta bort din tidslinje på Facebook gör du följande:
1. Gå till din profilsida och klicka på rullgardinsmenyn längst upp till höger.
2. Välj "Inställningar".
3. Klicka på fliken "Tidslinje och taggar".
4. Klicka på "Ta bort min tidslinje".
5. Följ instruktionerna för att bekräfta borttagningen av din tidslinje.

Man kan också fråga hur får man bort taggade bilder på instagram?

Det finns flera olika sätt att ta bort taggade bilder på Instagram. Om du bara vill ta bort taggningen av en bild, så kan du göra det genom att gå in på bilden, trycka på ikonen för redigering och sedan välja alternativet för att ta bort taggningen. Om du vill ta bort bilden helt och hållet, så kan du gå in på inställningarna för ditt konto, välja alternativet för att ta bort inlägg och sedan välja de bilder som du vill ta bort.

By Dollie

Hur stänger man av automatiska uppdateringar Windows 10? :: Vad betyder det här meddelandet har inte hämtats från servern?
Användbara länkar