Hem > H > Hur Kan Jag Se Vad Mina Vänner Gillar På Facebook?

Hur kan jag se vad mina vänner gillar på Facebook?

När du har bytt Facebook-språk till engelska är det bara att söka via sökfältet för att se vad du eller dina vänner gillar på Facebook. Här är några exempel på sökfraser och vad de resulterar i: "Photos liked by me" (visar alla foton som du har gillat) "Posts liked by me" (visar alla inlägg som du har gillat)

Läs mer

Följaktligen, kan man se vem som varit inne på min facebook?

Nej, Facebook tillåter inte någon att spåra vilka som tittar på deras profil. Appar från tredje part har heller inte någon sådan funktion. Om du stöter på en applikation som påstår sig ha den funktionen bör du anmäla applikationen. Därefter, vem kan se min vänlista? Dina vänner reglerar också vem som kan se deras vänner i sina egna profiler. Om du till exempel ställer in din vänlista på Bara jag, kan bara du se din fullständiga vänlista i din profil. Men om din vän har sin vänlista inställd på Offentligt kan vem som helst se att ni är vänner.

På motsvarande sätt, kan man ta bort en gilla markering på facebook?

Du kan bara sluta att gilla inlägg, foton, kommentarer och Sidor som du tidigare har gillat. Gå till inlägget eller fotot. Tryck på Gilla om du vill sluta att gilla. Därefter, hur kan man se de mest gillade bilderna på instagram? Använder du bilddelningstjänsten Instagram och vill kolla in vilka av dina nio bilder som dina följare gillat mest under året så finns nu tjänsten "Best nine" som kan ta fram statistik över det.

Kan man dölja att man är vän med någon på Facebook?

Facebook tillåter ställa in dina kompisers synlighet på Facebook till "bara jag" För att hålla vår vänlista gömd från tredje part, även om du konfigurerar din vänlista som privat, kan andra användare se en del av listan tack vare tillägget Facebook Friend Mapper. Därefter, kan man se vem som har besökt ens instagram? Nu ska det gå att se vilka som tittar på posterna genom lanseringen av "Instagram Stories". Där kan du posta mer än en bild, liksom videos. När du laddat upp en story kan du klicka på din profil i appen och sedan swipa uppåt. Då kommer det upp ett öga som visar hur många – och vilka – som har tittat på din story.

Varför visas vissa personer högst upp på Messenger?

Personer som visas på fliken Aktiv eller har en är aktiva eller har nyss varit aktiva på Messenger eller Facebook. När du har slagit på Aktiv status visas du som aktiv, nyss aktiv och för närvarande i samma chatt som dina vänner och kontakter på denna profil. Läs mer om hur du stänger av Aktiv status. Därefter, varför kan jag inte se mina vänners vänner på facebook?

Det finns några möjliga orsaker till att du inte kan se dina vänners vänner på Facebook. Det kan bero på att dina sekretessinställningar inte är konfigurerade så att du kan se den informationen, eller att dina vänner inte har konfigurerat sina sekretessinställningar så att du kan se den informationen. Det är också möjligt att dina vänner inte har några vänner på Facebook eller att de har konfigurerat sina sekretessinställningar så att endast vissa personer kan se deras vänlista.

Kan äntligen se alla i nyhetsflödet?

Ja, det är fantastiskt att äntligen se alla i nyhetsflödet!

By Sommers Bhotra

Kan man lyssna på musik offline? :: Vad tycker getter om att äta?
Användbara länkar