Hem > V > Vilken Är Den Bästa Molntjänsten?

Vilken är den bästa molntjänsten?

Här, i Google Drive, sparas alla filer i sin originalkvalitet och det går lika bra att spara bilder som textdokument, ja vilka filer som helst helt enkelt. Google Drive finns tillgängligt på webben, men även som app för både Iphone och så klart Android.

Läs mer

Hur flyttar man bilder från Dropbox?

På Android

  1. Öppna Dropbox-appen på din Android.
  2. Tryck på "+" (plus-ikonen).
  3. Tryck på Skicka överföring.
  4. Tryck på Fortsätt.
  5. Markera rutan bredvid filen eller mappen du vill överföra.
  6. Tryck på Överför filer.
  7. Tryck på Fortsätt.
Hur loggar jag in på mitt Gmail konto? Logga in
  1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Ange e-postadressen eller telefonnumret för Google-kontot och lösenordet. Om uppgifterna redan är ifyllda men du vill logga in på ett annat konto klickar du på Använd ett annat konto.

Med detta i åtanke, Är onedrive och icloud samma sak?

Apple har sitt Icloud där Icloud Drive fungerar som direkt konkurrent till Dropbox, Google har Drive och Microsoft sitt Onedrive. Samtliga har program för Mac och liknande abonnemang för utrymme om du vill ha mer än några futtiga gigabyte. Vad är det för skillnad på Google Drive och OneDrive? Men Google Drive med Google Foton är utmärkt om du bara vill säkerhetskopiera foton. Det är också bra om du är en G Suite-användare, till exempel en student, som bor i Google Dokument. Men om du oftast arbetar i Office 365 istället är OneDrive något för dig.

Är OneDrive bra?

Du kanske tidigare har använt en mapp, eller plats på datorn(skrivbordet) där du samlat dina filer och dokument på olika sätt. Onedrive fungerar på samma sätt, med den lilla - men otroligt fördelaktiga - funktionen att du kommer åt dessa filer och dokument var du än är, oavsett om du är uppkopplad på en annan dator. Hur sparar man bilder från Dropbox? Gör så här:

  1. Öppna Dropbox för mobila enheter.
  2. Öppna den Dropbox-mapp där du vill lagra fotona.
  3. Tryck på "+" (plustecknet) längst ned på skärmen.
  4. Välj Ladda upp foton.
  5. Tryck på de foton du vill ladda upp.
  6. Tryck på mappikonen (Android) eller Nästa (iOS) och välj var du vill att filerna ska lagras.
  7. Tryck på Ställ in plats.

Varför synkar inte min Dropbox?

Om du lade till en fil i Dropbox-mappen i Utforskaren (Windows) eller Finder (Mac) och den inte synkas på dropbox.com eller den mobila applikationen kontrollerar du att Dropbox-klienten är öppen och körs på din dator. Om Dropbox-filer är öppna i ett annat program kanske de inte synkas. Hur spara foton från mobilen?

Det finns några sätt att spara foton från telefonen. Ett sätt är att mejla bilderna till dig själv och spara dem på din dator på det sättet. Ett annat sätt är att ladda ner en app för att spara foton till telefonen, så att du kan spara fotona i telefonens minne eller på ett externt minneskort. Slutligen kan du ansluta telefonen till datorn med en USB-kabel och överföra bilderna på det sättet.

Var sparar man bilder bäst?

Jag antar att du menar digitala foton:
Det finns några alternativ för att lagra digitala foton. Ett alternativ är att lagra dem på din dator. Detta är praktiskt eftersom du lätt kan komma åt dem och du behöver inte oroa dig för att förlora dem om datorn kraschar. Men om du inte säkerhetskopierar dina foton kan du förlora dem om datorn skadas eller stjäls.
Ett annat alternativ är att lagra dina foton i molnet. Det innebär att de sparas på en fjärrserver och att du kan komma åt dem från vilken enhet som helst med internetuppkoppling. Detta är ett bra alternativ om du vill kunna komma åt dina foton var som helst, men det kräver en internetuppkoppling.
Slutligen kan du lagra dina foton på en extern hårddisk. Detta är ett bra alternativ om du vill förvara dina foton offline. Du måste dock vara försiktig så att du inte tappar bort hårddisken eller skadar den, eftersom detta kan leda till att du förlorar alla dina foton.

By Lucio Goewey

Vad händer om jag tar bort Google konto? :: Hur länge ligger Mail kvar?
Användbara länkar