Hem > V > Varför Får Jag Dubbla Sms Iphone?

Varför får jag dubbla SMS iPhone?

När tar emot SMS och MMS så sker det en dialog med servern om mobilen kan ta emot meddelandet eller inte. Det kan bli ett fel i mobilen så att den skickat att den kan ta emot flera gånger och får därför flera av samma meddelande.

Läs mer

Dessutom, hur gör man en grupp via sms?



Redigera gruppmeddelandealternativ

  1. Öppna Messages .
  2. Trycka på Mer Inställningar Avancerat. Gruppmeddelanden.
  3. Välj mass-sms eller grupp-mms som standard.
Vad är det för skillnad på SMS och iMessage? De blå meddelandena skickas via iMessage medan de gröna skickas som vanliga SMS. Ett SMS skickas istället via din operatörs vanliga tjänst för meddelanden. Idag låter dock många operatörer dig skicka gratis SMS vilket gör att just denna fördel med iMessage inte alltid är den mest exklusiva.

På motsvarande sätt, kan det vara farligt att öppna ett sms?

Det är främst Android-enheter som utsätts för skadlig programvara, helt enkelt eftersom det finns så många av dem och för att plattformen erbjuder större flexibilitet för kunderna (och cyberbrottslingar!). Men precis som att skicka sms fungerar sms-fiske över olika plattformar. Med tanke på detta, varför får jag samma sms flera gånger? Att du får samma SMS flera gånger beror inte på fel i telefonen utan i operatörens system.

Och en annan fråga, får dubbla notiser messenger?

Testa att avinstallera Messenger, installera sedan Messenger igen och logga in via telefon.nr istället för via Facebook. Hur gör man en grupp på meddelande på iphone? Skicka ett gruppmeddelande

  1. Öppna Meddelanden och tryck på knappen Skapa .
  2. Ange namnen eller tryck på knappen Lägg till. för att lägga till personer från dina kontakter.
  3. Skriv ditt meddelande och tryck sedan på knappen Skicka .

Hur lägger man till grupper i Iphone?

Skapa en grupp

  1. Gå till Kontakter på iCloud.com, klicka på i sidofältet och välj sedan Ny grupp. En ny grupp läggs till med ett exempelnamn.
  2. Ange ett namn för gruppen och tryck därefter på Retur eller Enter. Ändra gruppens namn genom att dubbelklicka på det och skriv ett nytt namn i textfältet.
Hur skapar jag en grupp i Iphone?

För att skapa en grupp i iPhone måste du öppna appen Kontakter och välja alternativet Grupper. Härifrån kan du trycka på knappen "+" för att skapa en ny grupp. Du kommer sedan att kunna namnge gruppen och lägga till kontakter till den.

Varför blir det iMessage istället för SMS?

Den främsta anledningen till att Apple utvecklade iMessage var för att möjliggöra gratis meddelanden mellan iOS-användare. När iMessage lanserades var priserna för SMS-meddelanden relativt höga, så Apple såg en möjlighet att erbjuda ett billigare alternativ för användarna. iMessage använder data för att skicka och ta emot meddelanden, så det finns inga SMS-avgifter förknippade med att använda tjänsten. Dessutom erbjuder iMessage ett antal funktioner som inte är tillgängliga med SMS, t.ex. möjligheten att skicka och ta emot meddelanden på flera enheter, gruppmeddelanden och användning av emojis och andra rika medier.

By Lorena

Vad betyder olika ikoner? :: Hur fungerar FedEx i Sverige?
Användbara länkar